Criza locurilor de parcare este o problemă comună marilor orașe. Sistemele de parcare inteligentă pot reduce însă cu până la 40% timpul de găsire a unui loc liber, contribuind astfel la scăderea timpului petrecut în trafic, a consumului de caburant și a emisiilor de noxe. Complementar, aceste sisteme permit o mai bună exploatare a spaţiului public şi cresterea veniturilor pentru municipalităţi.

Inner page

Parcare inteligentă
Management centralizat

Soluțiile care stau la baza unui sistem de parcare inteligentă sunt integrate prin intermediul unei platforme centralizate de management, care simplifică controlul și monitorizarea spațiilor de parcare. Platforma livrează funcționalități de analiză video avansată – pentru depistarea și semnalarea automată a evenimentelor din interiorul parcării, realizarea de căutări după numere de înmatriculare etc. –, dar și instrumente de analiză statistică, pentru eficientizarea proceselor de management.

Împreună construim viitorul

Obiectivul ecosistemului de parteneri NOD este să ajute administratorii centrelor urbane să îşi concentreze atenţia şi efortul pe îmbunătățirea nivelului de statisfacție a cetățenilor şi nu pe activităţi administrative.

Cere ofertă
Inner page

Principalele componente ale unui sistem de parcare inteligentă

Iluminat inteligent

Iluminatul inteligent ajută municipalităţile să ofere o experienţă superioară locuitorilor şi vizitatorilor şi totodată să reducă substanţial.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Easy Internet Access

Accesul la internet a intra deja în categoria serviciilor universale şi contribuie în mod semnificativ asupra indicatorilor de calitate a vieţii.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?