Inovaţiile din tehnologie au făcut ca omenirea să evolueze către o societate conectată. Noi orizonturi şi abordări se deschid în cele mai diverse domenii de activitate, de la interogarea unui cont bancar, la derularea unei intervenţii chirurgicale în regim de telemedicina. Reţeaua se află la baza acestui proces, prin viteza, performanța şi disponibilitatea accesului la resurse online, devenind astfel o componentă esențiala în arhitectura IT a oricărei organizaţii.

Estimările legate de numărul dispozitivelor conectate diferă foarte mult, însă indiferent de studiu, cifrele sunt între 50 şi 100 de miliarde – PC-uri, telefoane, senzori IoT, dispozitive purtabile, dispozitive smart. În mod evident însă, omenirea produce şi consumă tot mai multe date, iar traficul global creşte semnificativ, indiferent dacă este vorba despre reţele fixe sau mobile.

De ce investesc companiile în infrastructura de rețea?

1

Performanță

Creșterea performanței aplicațiilor și a satisfacției utilizatorilor.

2

Protecție

Asigurarea unui nivel superior de protecţie împotriva riscurilor externe.

3

Viteză

Creşterea vitezei de realizare a proceselor de back-up şi restaurare.

4

Disponibilitate

Asigurarea unui nivel cât mai bun de disponibilitate a resurselor online.

Inner page

Viteză și capacitate

Indiferent de domeniul de activitate, infrastructura de reţea este vitală pentru orice organizaţie şi are un impact direct asupra experienţei utilizatorilor, productivităţii şi chiar imaginii publice. Dezvoltarea unor reţele, cablate sau wireless, solide şi de încredere este un element important pentru derularea cu succes a activităţii. Contează însă alegerea unor tehnologii inovative şi performante care să ofere atât un nivel ridicat de reziliență cât şi un ritm rapid de amortizare a investiţiilor.

Soluţii de infrastructură de rețea disponibile prin intermediul
ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.