Horizon este un brand de echipamente desktop dedicate utilizării în business dezvoltat de Network One Distribution. Familia de produse este foarte extinsă, atât la nivelul configuraţiilor cât şi a componentelor utilizate. Desktop-urile Horizon sunt uşor de personalizat, configurat și upgradat pe cerinţele fiecărui client şi vin cu Windows 11 Pro preinstalat. Au un raport performanţă-calitate-preţ imbatabil şi permit obţinerea unor economii considerabile. Totodată sunt uşor de integrat în reţea şi simplu de administrat şi securizat, mulţumită functionalităţilor preinstalate.

Toate componentele integrate în desktopurile Horizon sunt testate de specialiştii NOD, iar clienţii pot opta pentru un pachet extins de servicii (garanţie, postgaranţie, intervenţii on site etc). Cu desktop-urile Horizon, fiecare angajat cu muncă de birou beneficiază de o staţie de lucru performantă care să îi garanteze productivitatea şi să îi ofere satisfacţie.

Construite din componente performante de la branduri de top, desktop-urile Horizon cu Windows 11 redefinesc standardele de performanță pentru echipamentele middlerange. Acestea sunt echipate cu Windows 11, procesoare Intel și AMD de ultimă generație, memorie RAM de 8GB și spațiu de stocare de până la 1TB.

Horizon
Windows 11

Beneficiile echipamentelor cu Windows 11

1

Windows 11 redefinește productivitatea

Mai puțin zgomot, mai puțină dezordine, mai puțin haos. Windows 11 regândește modul în care ar trebui să funcționeze un PC pentru tine și împreună cu tine.

2

Viața este mai bună împreună

Cu funcția de chat din Microsoft 365 integrată direct în bara de Start din Windows 11 poți intra în contact cu oricine, oricum dorești (apel, chat, video), direct de pe desktop.

3

Ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie

Windows 11 conține widgeturi și îmbunătățiri de performanță pentru Microsoft Edge – o combinație perfectă de performanță și personalizare.

Inner page

Desktop Horizon cu Windows 11

Libertate de configurare în funcție de profilul utilizatorului

Desktop-urile Horizon sunt ideale pentru angajaţii care lucrează cu documente complexe sau operează intensiv în aplicaţii de business. Beneficii majore observă spre exemplu, angajații din domenii precum contabilitate, HR sau contact center. Echipamentele Horizon permit ataşarea unui tastaturi alfanumerice standard şi dimensionarea display-ului în funcţie de necesităţile individuale.

De altfel, întregul sistem poate fi configurat pe profilul utilizatorului. Spre exemplu, un angajat de la marketing ar putea avea nevoie de o placă grafică mai performantă pentru a prelucra uşor imagini şi video şi de un HDD/SDD mai încăpător. Pe de altă parte, un angajat de la contabilitate ar putea avea nevoie de un procesor mai potrivit pentru multi-tasking şi un display care să afişeze cât mai multe coloane dintr-un fişier Excel.

De ce să optezi pentru un desktop Horizon?

1

Libertate în configurarea echipamentelor.

2

Raport performanță – calitate – preț imbatabil.

3

Sisteme cu Windows 11 Pro preinstalat

4

Facilități de criptare și remote management.

Echipamente Horizon cu Windows 11

Libertate de configurare. Disponibilitate imediată.

Cere ofertă

Echipamente Horizon pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor echipamente desktop Horizon perfromante, sigure și moderne. ​

Educație

Investiția în educație şi digitalizare este o investiție în viitorul societății.

Servicii

În epoca digitală, experienţa de client devine principalul diferenţiator.

Afaceri mici și mijlocii

IT ca serviciu, cea mai accesibilă cale spre transformarea digitală.

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Logistică

Inovațiile tehnologice contribuie la creșterea eficienței, reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Securitate endpoint

Pe măsură ce cloud-ul, mobilitatea şi lucrul de la distanţă s-au generalizat, soluţiile de Endpoint Security au devenit vitale pentru securizarea oricărei companii.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Soluții de productivitate

Un spațiu de lucru digital pune la dispoziția angajaților tehnologii inovatoare care să îi ajute să comunice, să colaboreze și să lucreze eficient.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Vezi detalii

De ce să alegi
NOD Academy?