Horizon este un brand de echipamente desktop dedicate utilizării în business dezvoltat de Network One Distribution. Familia de produse este foarte extinsă, atât la nivelul configuraţiilor cât şi a componentelor utilizate. Desktop-urile Horizon sunt uşor de personalizat, configurat și upgradat pe cerinţele fiecărui client şi vin cu Windows 10 PRO preinstalat. Au un raport performanţă-calitate-preţ imbatabil şi permit obţinerea unor economii considerabile. Totodată sunt uşor de integrat în reţea şi simplu de administrat şi securizat, mulţumită functionalităţilor preinstalate.

Toate componentele integrate în desktopurile Horizon sunt testate de specialiştii NOD, iar clienţii pot opta pentru un pachet extins de servicii (garanţie, postgaranţie, intervenţii on site etc). Cu desktop-urile Horizon, fiecare angajat cu muncă de birou beneficiază de o staţie de lucru performantă care să îi garanteze productivitatea şi să îi ofere satisfacţie.

Inner page

Desktop Horizon

Libertate de configurare în funcție de profilul utilizatorului

Desktop-urile Horizon sunt ideale pentru angajaţii care lucrează cu documente complexe sau operează intensiv în aplicaţii de business (contabilitate, HR, contact center, spre exemplu) sau pentru săli de cursuri/examene. Permit ataşarea unui tastaturi alfanumerice standard şi dimensionarea display-ului în funcţie de necesităţile individuale. De altfel, întregul sistem poate fi configurat pe profilul utilizatorului. Spre exemplu, un angajat de la marketing ar putea avea nevoie de o placă grafică mai performantă pentru a prelucra uşor imagini şi video şi de un HDD/SDD mai încăpător. Pe de altă parte, un angajat de la contabilitate ar putea avea nevoie de un procesor mai potrivit pentru multi-tasking şi un display care să afişeze cât mai multe coloane dintr-un fişier Excel.

De ce să optezi pentru un desktop Horizon?

1

Lbertate în configurarea echipamentelor.

2

Raport performață – calitate – preț imbatabil.

3

Sisteme cu Windows 10 Pro preinstalat

4

Facilități de criptare și remote management.

Echipamente Horizon

Libertate de configurare. Disponibilitate imediată.

Cere ofertă

Echipamente Horizon pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor echipamente desktop Horizon perfromante, sigure și moderne. ​

Educație

Investiția în educație şi digitalizare este o investiție în viitorul societății.

Servicii

În epoca digitală, experienţa de client devine principalul diferenţiator.

Afaceri mici și mijlocii

IT ca serviciu, cea mai accesibilă cale spre transformarea digitală.

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Logistică

Inovațiile tehnologice contribuie la creșterea eficienței, reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Securitate endpoint

Pe măsură ce cloud-ul, mobilitatea şi lucrul de la distanţă s-au generalizat, soluţiile de Endpoint Security au devenit vitale pentru securizarea oricărei companii.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Soluții de productivitate

Un spațiu de lucru digital pune la dispoziția angajaților tehnologii inovatoare care să îi ajute să comunice, să colaboreze și să lucreze eficient.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Vezi detalii

De ce să alegi
NOD Academy?