Conceptul de Smart City introduce o perspectivă nouă asupra conectivităţii, un element de bază de bază al stilului de viaţă digital. Accesul la internet a intrat deja în categoria serviciilor universale şi contribuie în mod semnificativ asupra indicatorilor de calitate a vieţii. Cetăţenii şi turiştii în egală măsură au aşteptări ridicate în privinţa conectivităţii, indiferent unde s-ar afla.

Satisfacerea acestor aşteptări implică însă din partea autorităţilor investiții în infrastructură, atâta pentru facilitarea accesului la resurse online cât si pentru securizarea utilizatorilor şi datelor acestora. Tehnologiile actuale din aria de conectivitate permit crearea unei fundaţii solide pentru reţelele Wi-Fi publice, prin care oraşele să ofere servicii inteligente şi sigure.

Inner page

Elemente cheie în dezvoltarea
rețelelor Wi-Fi publice

  • Funcţionalităţi integrate de securitate (antimalware, anti fraudă)
  • Nivel ridicat de stabilitate şi disponibilitatea (atât în interior cât şi exterior)
  • Diferenţiere între vizitatori și utilizatorii înregistraţi
  • Scalabilitate
  • Complianţă cu normele GDPR
  • Echipamente rezistente la intemperii
  • Facilităţi de analiză a traficului, densităţii etc.

Împreună construim viitorul

Obiectivul ecosistemului de parteneri NOD este să ajute administratorii centrelor urbane să îşi concentreze atenţia şi efortul pe îmbunătățirea nivelului de statisfacție a cetățenilor şi nu pe activităţi administrative.

Cere ofertă
Inner page

Reţelele publice Wi-Fi au un rol important în dezvoltarea de noi servicii. Autorităţile pot colecta date în regim anonim pentru a înţelege modul în care se mişca şi interacţionează oamenii. Astfel pot optimiza transportul de călători, pot asigura servicii complementare de curăţenie în zonele aglomerate sau la un eveniment, pot direcţiona utilizatorii către anumite obiective sau pot gestiona corespunzător activităţile de securitate şi intervenţiile de urgenţă.

Detectare temperatură

De la străzi și intersecții, la clădiri și spații publice, soluțiile video de detectare inteligentă au devenit o componentă cheie a infrastructurilor Smart City.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Stâlp de iluminat inteligent

Folosirea tehnologiilor moderne în iluminatul public stradal contribuie la reducerea considerabilă a costurilor și creșterea siguranței cetățenilor.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?