Reţelele de iluminat public din proiectele Smart City se bazează pe produse care integrează mai multe tehnologii de ultima generaţie, de la becuri LED la senzori de proximitate şi conectivitate WiFi. O astfel de reţea este formată din stâlpi inteligenţi cu funcţionalităţi multiple şi conectaţi la un hub central. Astfel reţeaua poate fi uşor programată şi controlată pentru a răspunde cerinţelor specifice ale unei comunităţi, într-un mod proactiv şi eficient.

Inner page

Tehnologii performante

Stâlpii de iluminat pot fi utilizaţi în cadrul unor soluţii complementare de conectivitate Wi-Fi, monitorizare calitate aer, monitorizare trafic, parcare inteligentă sau navigare. Un astfel de stâlp inteligent devine un element de bază într-o reţea IoT şi poate susţine funcţii multiple în proiectele de Smart City. Deoarece includ funcţionalităţi de auto diagnoză, stâlpii inteligenţi sunt uşor de monitorizat şi întreţinut de către echipele tehnice.

Împreună construim viitorul

Obiectivul ecosistemului de parteneri NOD este să ajute administratorii centrelor urbane să îşi concentreze atenţia şi efortul pe îmbunătățirea nivelului de statisfacție a cetățenilor şi nu pe activităţi administrative.

Cere ofertă
Inner page

O astfel de reţea de stâlpi inteligenţi nu doar că generează reducerea considerabilă a costurilor, ci permite adăugarea unor noi servicii către public. Tehnologia LED consumă semnificativ mai putină energie pentru a oferi aceleaşi condiţii de iluminare, iar prin adăugarea de funcţionalităţi inteligente – corelarea cu factorii de mediu şi luminozitatea naturală, cu senzorii de mişcare etc – reducerea costurilor poate fi de până la 80%.

Supraveghere transport public

Densitatea crescută a populației în zonele urbane creează o nevoie acută de tehnologii care contribuie la siguranța cetățenilor în spațiile publice și în mijloacele de transport în comun.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Monitorizare & optimizare trafic

Folosirea tehnologiilor moderne în iluminatul public stradal contribuie la reducerea considerabilă a costurilor și creșterea siguranței cetățenilor.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?