Chiar dacă o bună parte din servicii se mută online, instituţiile publice încă generează un volum ridicat de interacţiuni fizice cu publicul. Pentru a oferi o experienţă cât mai plăcută dar şi pentru a gestiona cât mai bine cozile de aşteptare, utilizarea unor soluţii moderne de afişaj şi semnalizare digitală este de mare ajutor.

Inner page

Aifișarea digitală
în interacțiunea cu cetățenii

Noțiunea de afişaj digital se referă la prezentarea unui conținut (text, grafic, multimedia) prin intermediul ecranelor digitale, cu scopul de a informa sau atenţiona audiența prezentă într-o locaţie. Afişajul digital este disponibil pe o varietate de suporturi, atât ca tehnologie cât şi ca dimensiuni și are avantajul că poate fi amplasat în spaţii cu vizibilitate maximă, deoarece actualizarea/editarea informațiilor se face de la distanţă, prin intermediul unei console centrale.

Astfel, schimbarea conţinutul afişat este foarte rapidă şi nu implică alte costuri: inscripţionare, tipar, hârtie etc. Afișajul electronic are de patru ori mai multe şanse de a atrage atenția publicului, decât cel tradiţional. În ultimii ani, aceste tehnologii au devenit tot mai accesibile, oferind un grad bun de amortizare indiferent de scenariul de utilizare.

Împreună construim viitorul

Obiectivul ecosistemului de parteneri NOD este să ajute administratorii centrelor urbane să îşi concentreze atenţia şi efortul pe îmbunătățirea nivelului de statisfacție a cetățenilor şi nu pe activităţi administrative.

Cere ofertă
Inner page

Avantajele utilizării sistemelor de afișaj digital

1

Capacitate ridicată de atragere a atenției.

2

Posibilitatea amplasării în orice spațiu.

3

Actualizarea rapidă a informațiilor.

4

Posibilitatea de utilizare indoor și outdoor.

Școala 365

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

E-Administrație

Află mai multe

Ecosistemul de
parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe