Mai mult decât orice alt domeniu, educaţia are nevoie de digitalizare. Este singura cale de modernizarea a României pe termen lung şi implică schimbarea mentalităţii şi utilizarea tehnologiei, atât în actul de predare cât şi în administrare.

Digitalizarea nu înseamnă însă doar acces la internet în bandă largă şi dotarea cu PC-uri. Şcolile au nevoie de soluţii simple şi uşor de folosit, care să apropie elevii de profesori şi să asigure un transfer facil de cunoştinţe. De asemenea, echipele de conducere trebuie să gestioneze uşor şi eficient aspectele administrative şi raportarea către instituţiile tutelare (primării, inspectorate şcolare, minister de profil).

Inner page

NOD sprijină educația

Portofoliul NOD acoperă cele mai semnificative aspecte ale proceselor educaţionale, de la laptopuri, tablete şi accesorii, la camere web performante și table digitale care permit editarea și manipularea conținutului video sau grafic.

Portofoliul NOD satisface cele mai diverse cerințe de performanță și cost, multumită parteneriatelor cu furnizori globali și existenței brandurilor proprii. Complementar, la nivel de organizaţie, oferim soluții de gestiune a resurselor (finanţe, proiecte, salarii, mijloace fixe) și evaluare (inclusiv catalog electronic) pentru ca nu doar Educația ci și Scoala să se transforme digital.

Echipamente Dell Technologies cu procesoare Intel® Core™ pentru școli

Instrumente mai bune pentru rezultate mai rapide

Află mai multe

De ce este critică digitalizarea educaţiei?

de şcoli din România nu au acces la internet, iar 32% dintre elevi nu au acces la echipamente. (studiu IRES, 2020)

%

dintre profesori se simt pregătiţi să foloseasca tehnologia în procesul de predare. (studiu OECD, 2018)

%

dintre românii cu vârste între 16-74 au competențe digitale de bază şi doar 10% ating un nivel ridicat. (Eurostat)

Tehnologii Performante

Şcoala 365 este o platformă cloud, care integrează cele mai performante tehnologii şi servicii: Microsoft 365, Windows 10, Google for Education, Moodle, Rosetta Stone etc. Platforma include funcţionalităţi pentru toate rolurile, facilitează predarea şi învăţarea, colaborarea şi comunicarea profesori-elevi-părinți, precum şi administrarea unităţilor şcolare.

Toate datele sunt stocate în cloud şi sunt complet criptate şi securizate. Platforma este dedicată unităţilor de învăţământ preuniversitar (şcoli generale, licee, grădiniţe).

Funcționalitățile soluțiilor smart clasroom

1

Administrare

Sistem complet de administrare a unităţilor de învăţământ.

2

Integrare

Integrare cu cele mai diverse instrumente educaţionale.

3

Aplicații

Catalog, orar şi calendar în format digital.

4

Management

Platformă de comunicare şi colaborare.

Info 365

Chiar dacă o bună parte din servicii se mută online, instituţiile publice încă generează un volum ridicat de interacţiuni fizice cu publicul.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

E-Administrație

Soluțiile de e-administrație au rolul de a simplifica interacțiunea dintre autoritățile publice și cetățeni cu ajutorul tehnologiei și a instrumentelor digitale.

Află mai multe

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe