Ce este NOD Academy

NOD Academy este un concept ce reunește eforturile şi resursele NOD şi ale partenerilor de afaceri în scopul modernizării mediului economic, public şi privat din România cu ajutorul tehnologiei. Misiunea NOD și NOD Academy este să creeze, prin ecosistemul de parteneri NOD, cel mai puternic cluster de soluții, know-how și capabilități, care să gestioneze integrat procesele de transformare digitală, contribuind astfel la dezvoltarea societății și a economiei locale.

Ecosistemul NOD Academy îți oferă acces
la elementele cheie ale unui business de succes

Consultanță

Consultanţă de business pentru transformarea digitală a organizațiilor publice sau private.

Implementare

Capabilităţi de implementare a celor mai diverse tehnologii şi soluţii, adaptate cerinţelor specifice ale beneficiarilor.

Training & Certificări

Certificări şi traininguri tehnice care să faciliteze adopţia tehnologiei şi utilizarea acesteia la parametri optimi.

Network One Distribution &
NOD Academy

Prin Network One Distribution ai acces la cele mai performante produse, soluţii şi servicii ITC, iar prin NOD Academy la competenţele şi priceperea necesare pentru a face ca aceste tehnologii să genereze valoare adăugată pentru tine și clienții tăi.

100+

Parteneri NOD cu valoare adăugată pe tot teritoriul României

100+

Branduri de soluții și produse business în portofoliul NOD

1,000+

Ore de training investite în dezvoltarea de competențe

Ecosistemul de parteneri NOD

Reţeaua de parteneri NOD reprezintă un ecosistem de afaceri, prin care cele mai noi tehnologii ajung la beneficiari şi livrează valoare. Acest ecosistem, cel mai numeros din România, se bazează pe un portofoliu extins de produse, soluţii şi servicii, abilităţi avansate de consultanţă şi certificări tehnice solide, metodologii consacrate de implementare, experienţă practică şi o experienţă de calitate oferită clienţilor finali.

Parteneri pentru digitalizare

Indiferent de industria în care îți desfășori activitatea, tehnologia îți asigură premisele unei dezvoltări durabile și sănătoase a afacerii pe care o conduci, într-o eră în care digitalizarea reprezintă viitorul. Selecția soluţiilor optime, personalizarea și implementarea acestora de către specialiști cu experiență în domeniu te pot ajuta să depăşești provocările din business, să stimulezi productivitatea şi să reduci costurile. Astfel anticipezi schimbările din piaţă, te pregătești pentru viitor şi creezi o bază solidă pentru dezvoltarea companiei.

Inner page
Inner page

Parteneri cu experiență

Ecosistemul partenerilor revânzători NOD este format din companii cu viziune şi experienţă, furnizori de tehnologie pregătiţi să ofere fiecărui potențial client cele mai potrivite soluţii la problemele de business cu care se confruntă. Ori de câte ori ai nevoie de produse, soluţii sau servicii IT&C, vei găsi suportul necesar la cel mai apropiat partner NOD.
Blog

Fii la curent cu noutățile din piața de IT, descoperă informații utile direct de la experții NOD și ține pasul cu tehnologia!

Împreună construim viitorul

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.