În ciuda aparențelor, nu toate procesele computaționale se mută în cloud. Facilităţile de tip datacenter, data room sau server room nu dispar ci se dezvoltă în continuare, cu precădere în cadrul organizaţiilor care doresc să aibă control asupra infrastructurii IT, a datelor şi a proceselor critice. Mai mult chiar, la nivel global se înregistrează un fenomen de “repatriere” a unor aplicaţii din cloud-ul public în medii on premise. AFCOM, organizaţie globală cu cca 4.500 de membri din domeniul centrelor de date, estimează că în 2019 şi 2020 a crescut semnificativ numărul centrelor de date care au investit în retehnologizare.

Inner page

Centrul de date nu dispare, se transformă

Centrele de date integrează multiple tehnologii (servere, stocare, networking, virtualizare) fiecare cu propriul ritm de dezvoltare şi adăugare de inovații. Proiectele noi de digitalizare, adopţia remote work şi analiza unor volume tot mai mari de date implică atât creşterea puterii de calcul şi a capacităţii de stocare, cât şi adăugarea unor elemente de automatizare şi Inteligenţă Artificială pentru a face mai simplă activitatea de administrare.

Serverele de rack
Dell PowerEdge

Performanță de tip enterprise pentru medii de lucru scalabile.

Află mai multe!

Dell PowerEdge

Beneficiile operării unei infrastructuri proprii de tip datacenter

1

Control

Control deplin asupra tehnologiei și infrastructurii IT.

2

Vizibilitate

Transparenţă în stocarea și accesarea datelor.

3

Viteză

Eliminarea latenţei şi procesarea datelor acolo unde sunt produse.

4

Securitate

Ajustarea nivelului de securitate în funcţie de propriile obiective.

Soluții de infrastructură pentru centrele de date disponibile
prin intermediul ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.