Fluidizarea și creșterea siguranței traficului rutier sunt nevoi critice pentru tot mai multe orașe care se confruntă cu creșterea accelerată a populației. Sistemele de monitorizare și optimizare a traficului au un rol important în sporirea gradului de siguranță al cetățenilor și diminuarea riscului de apariție a ambuteiajelor și situațiilor de risc. Valoarea adăgată a sistemelor de monitorizare şi optimizare a traficului creşte prin integrare cu alte soluţii din aria Smart City în carul unor platforme unice de management.

%

Reducerea riscului de apariție a ambuteiajelor.

%

Scăderea frecvenței accidentelor rutiere.

%

Diminuarea emisiilor de noxe.

%

Realizarea de economii de carburant.

Împreună construim viitorul

Obiectivul ecosistemului de parteneri NOD este să ajute administratorii centrelor urbane să îşi concentreze atenţia şi efortul pe îmbunătățirea nivelului de statisfacție a cetățenilor şi nu pe activităţi administrative.

Cere ofertă
Inner page

Componentele sistemelor de monitorizare și optimizare a traficului

Supraveghere transport public

Densitatea crescută a populației în zonele urbane creează o nevoie acută de tehnologii care contribuie la siguranța cetățenilor în spațiile publice și în mijloacele de transport în comun.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Supraveghere video stradală

Sistemele de siguranță publică în mediul urban sunt construite pe mai multe paliere, de la infrastructura fizică formată din camere și senzori până la aplicații de monitorizare și sisteme de analiză și avertizare.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?