În contextul curent, sistemele de detectare a temperaturii coporale au devenit o dotare standard pentru orice locatie cu flux mare vizitatori. În esenţa, un astfel de sistem ajută la depistarea persoanelor cu posibile probleme de sănătate, febra fiind un simptom asociat bolilor infecțioase. Limitarea contactului cu persoanele bolnave previne răspândirea infecțiilor, asigură respectarea regulamentelor de sănătate publică și permite organizațiilor să își mențină regimul operațional

Arhitectura modulară a sistemelor de detectare a temperaturii corporale simplifică dezvoltarea de scenarii de lucru personalizate. În prezent, soluțiile sunt utilizate pentru controlul accesului în instituții publice, unități de învățământ, spitale, terminale gări, autogări și aeroporturi, bănci, magazine etc.

Inner page

Sisteme de detectare a tempraturii

Principalele funcționalități

 • Depistarea rapidă a persoanelor cu temperatură corporală peste valoare normală (acuratețe +/- 0,3º Celsius).
 • Identificarea în condiții de siguranță – de la o distanță de până la 9-10 m atunci când sunt montate la înălțime –, pentru evitarea contactului direct.
 • Trierea automată a grupurilor mari de persoane în spații agglomerate.
 • Urmărirea mai multor persoane simultan.
 • Monitorizarea pe termen lung a parametrilor de temperatură

Principalele componente ale sistemelor de detectare a temperaturii corporale

 • Camere video cu termoviziune – asigură atât supravegherea video și monitorizarea, cât și depistarea temperaturii coroporale a persoanelor care intră într-o clădire (se recomanda instalarea în interior pentru creșterea acurateții detecției).
 • Echipamente de rețelistică pentru preluarea și transmiterea fișierelor video înregistrate.
 • Complementar, pentru creșterea acurateții și gradului de mobilitate al sistemelor, pot fi adăugate camere termografice de mână, care se integrează facil cu restul sistemului și sunt simplu de operat.
 • Servere destinate stocării, analizei și redării înregistrărilor sau echipamente de tip Network Video Recorder (NVR), care realizează centralizarea, managementul și redarea imaginilor.
 • Monitoare pentru vizualizarea în timp real a imaginilor.
 • O altă componentă opțională a sistemelor de detectare a temperaturii o reprezintă soluțiile de analiză inteligente, cu ajutorul cărora poate fi verificată și validată identitatea persoanelor care intră într-o incintă, pot fi depistate automat cele care nu poate mască, emise alerte etc.

Portofoliul NOD pentru soluții de detectare a temperaturii corporale

Soluții detectare temperatură

Crește securitatea agajaților cu ajutorul soluțiilor de de detectare a temperaturii corporale!

Cere ofertă

Soluții de detectare a temperaturii corporale
pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor soluții de detectare a temperaturii corporale eficiente și moderne. ​

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Producție

În economia modernă, inovarea și creșterea eficienței sunt imposibile fără tehnologiile potrivite.

Automotive

Tehnologia transformă profund industria auto și modul de colaborare la nivel de ecosistem.

Supraveghere video

Soluțiile de supraveghere video sunt componente principale ale sistemelor de securitate fizică și monitorizare folosite în instituții publice, spitale, sedii de firmă, depozite și magazine, dar și pentru asigurarea protecției reședințelor private.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Control acces

Sistemele de control acces sunt o componentă fundamentală a oricărei soluţii de securitate fizica şi sunt destinate limitării accesului persoanelor în anumite zone, camere sau clădiri.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Vezi detalii

De ce să alegi
NOD Academy?