Sectorul serviciilor se dezvoltă accelerat în România, fiind domeniul cu cea mai bună evoluţie în 2020, prin comparaţie cu datele din Uniunea Europeană. Reprezentând evoluţia naturală a economiei, serviciile încep deja că capteze atenţia antreprenorilor. Numărul angajaţilor creşte, iar tipurile de activităţi se diversifică. Pe de altă parte, nici comportamentul consumatorilor nu rămâne acelaşi, iar noile generaţii digitale au cu totul alte aşteptări. Accentul se mută pe calitatea experienței de client şi posibilitatea interacţiunii pe orice canal disponibil, online sau offline.

Inner page

Servicii moderne
tehnologie & digitalizare

Companiile din domeniul serviciilor trec prin provocări legate de creşterea eficienţei şi productivităţii muncii, păstrarea clienţilor şi exploatarea avantajelor competitive. Indiferent dacă este vorba despre o companie care oferă servicii de curăţenie sau despre o casă de avocatură, tehnologia este esenţială pentru derularea activităţii, iar cloud-ul opţiunea ideală pentru păstrarea costurilor sub control. Aceste companii au nevoie de soluţii fiabile, accesibile şi simplu de întreţinut, care să le potenţeze activitatea nu să o limiteze.

Tehnologie pentru sectorul serviciilor

Ecosistemul de parteneri NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii pentru modernizarea și digitalizarea operațiunilor de business.

Echipamente PC

Dispozitive de ultima generaţie, în cele mai diverse configuraţii și formate pentru susținerea procesului educațional.

Află mai multe

Software as a Service

Aplicaţii cloud ideale pentru reducerea costurilor în organizaţii cu bugete şi resurse IT limitate.

Află mai multe

Securitate cloud

Set complet de tehnologii, politici şi proceduri proiectate să protejeze utilizatorii, datele şi infrastructura migrate în cloud.

Află mai multe

Networking

Gama extinsă de echipamente pentru reţele cu administrare simplă și nivel ridicat de performanţă.

Află mai multe

Afişare digitală

VCele mai performante tehnologii LED pentru afişarea informaţiilor, orientarea pacienţilor şi captarea atenţiei.

Află mai multe

Servicii NOD

NOD are o echipă extinsă de experţi certificaţi pe cele mai diverse tehnologii, care s-au confruntat cu cele mai uzuale probleme şi pot găsi rapid soluţiile optime.

Află mai multe

Soluții de colaborare

Libertatea de a lucra de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecsistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Dacă administrezi o companie de prestări servicii, indiferent de domeniul de activitate, în rândul partenerii NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care ai nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.