Deşi ajuns la maturitate, PC-ul nu încetează să evolueze. Pentru că utilizatorii devin tot mai exigenţi iar nevoia de performanţă creşte, producătorii anunţă constant noi îmbunătățiri: procesoare mai puternice, grafica optimizată, dimensiuni tot mai compacte, conectivitate extinsă etc. Totodată, sistemele de operare evoluează şi adăugă PC-urilor noi elemente de securitate, control şi administrare. Mai mult, PC-ul s-a diversificat permanent la nivel de arhitectură şi formă pentru a răspunde cerințelor specifice oricărei categorii de utilizatori: de la ultrabook-uri de 1kg şi peste 10 ore de autonomie dedicate echipelor cu activitate de teren, până la staţii de lucru cu putere mare de procesare grafică create speciale pentru arhitecţi şi proiectanţi.

Inner page

Ce face un PC potrivit pentru utilizare în business?

 

La nivel global anual sunt vândute cca 80 milioane de PC-uri, grupate, după destinaţia utilizării, în două mari categorii: consumer şi business. Echipamentele dedicate utilizării profesionale chiar dacă la nivel de configuraţie pot arăta similar sunt produse după alte standarde şi beneficiază de funcţionalităţi suplimentare. PC-urile de business sunt proiectate pentru o utilizare intensă, sunt mai performante şi mai robuste, fie că este vorba de materiale care se zgârie mai greu sau de tastaturi rezistente la vărsarea accidentală a unor lichide.

Procesele de testare a echipamentelor de business sunt mai riguroase, ceea ce face ca durata lor medie de viață să fie mai mare. De asemenea, echipamentele de business integrează cititoare de amprentă, funcționalități de criptare şi securitate, aplicaţii pentru gestiune remote etc. Un diferenţiator important pentru echipamentele dedicate utilizării profesionale sunt serviciile adiacente oferite de producătorii: garanţii extinse, servisare rapidă, înlocuire dispozitiv etc.

De ce să alegeți un PC din categoria business?

 

 

1

Performanță superioară

 

2

Rezistență și fiabilitate

3

Funcționalități de business

4

Garanție și servicii

Confort, eficiență și costuri scăzute

Alegerea unui echipament din categoria business este importantă din trei perspective: productivitatea utilizatorilor, securitate şi administrare, costul total al deţinerii.
PC-urile de business cu Windows 10 preinstalat sunt proiectate pentru multi-tasking, sunt uşor de adăugat în domeniu prin facilităţile de Local Group Policy şi integrare automată în Azure Active Directory
şi oferă un nivel ridicat de securitate prin criptare cu tehnologia Bitlocker. Permit instalarea de maşini virtuale şi gestiunea facilă a ferestrelor de timp necesare actualizărilor, mentenanţei şi backup-ului.
Toate aceste elemente oferă confort utilizatorilor, eficienţă administratorilor şi contribuie la scăderea costurilor operaţionale.

Inner page

Servicii opționale de garanție și service

 
  • Asigurare suplimentară împotriva defecţiunilor structurale sau operaţionale cauzate de căderi de pe birou, vărsarea unor lichide, supra sarcini electrice
  • Intervenţii în regim Next Business Day sau cu prioritare, produs la schimb în perioada efectuării reparaţiei.
  • Suport tehnic extins cu un singur punct de contact pentru simplificarea procesului de gestiune a tichetelor de service şi portal clienţi pentru acces la detalii despre statusul solicitărilor.

Portofoliul NOD pentru echipamente PC

Certificari left
Certificari

Echipamente PC pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor echipamente PC de business.

Educație

Investiția în educație şi digitalizare este o investiție în viitorul societății.

Servicii

În epoca digitală, experienţa de client devine principalul diferenţiator.

Afaceri mici și mijlocii

IT ca serviciu, cea mai accesibilă cale spre transformarea digitală.

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Logistică

Inovațiile tehnologice contribuie la creșterea eficienței, reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Producție

În economia modernă, inovarea și creșterea eficienței sunt imposibile fără tehnologiile potrivite.

Automotive

Tehnologia transformă profund industria auto și modul de colaborare la nivel de ecosistem.

Securitate endpoint

Pe măsură ce cloud-ul, mobilitatea şi lucrul de la distanţă s-au generalizat, soluţiile de Endpoint Security au devenit vitale pentru securizarea oricărei companii.

Află mai multe

 

De ce să alegi
NOD Academy?

Soluții de productivitate

Un spațiu de lucru digital pune la dispoziția angajaților tehnologii inovatoare care să îi ajute să comunice, să colaboreze și să lucreze eficient.

Află mai multe

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe