Tehnologia şi digitalizarea au transformat profund viața în mediul urban, crescând substanţial sănătatea fizică, psihică şi nivelul de bunăstare economică şi socială a locuitorilor. Smart Living reprezintă progresul societăţii umane către un nou standard al calităţii vieţii și include majoritatea inovaţiilor tehnologice care fac existenţa oamenilor mai comodă, mai eficientă, mai productivă, integrată şi sustenabilă. Smart Living este manifestul umanitarii pentru o viaţă int-run mediu sigur, curat, sănătos şi inteligent, care să stimuleze bunăstarea şi creaţia.

Componentele Smart Living

1

Gestionarea spațiilor publice.

2

Acces la tehnologie.

3

Turism, cultură și timp liber.

4

Incluziune socială.

Strategie unitară

Un mod de viață inteligent într-o comunitate smart este rezultatul îmbinării tehnolgiei cu restul aspectelor ce țin de administrarea vieții urbane.

Cere ofertă

Inner page

Societate inteligentă

Smart Living nu înseamnă doar tehnologie ci mai degrabă o comunitate care trăieşte în armonie şi echilibru natural, integrează nou şi vechi, istorii şi culturi diverse. Smart living implică derularea de strategii incluzive la nivelul comunității, introducerea sistemelor de administrare participativă, prioritizarea sănătății în planificarea și proiectarea urbană, reducerea poluării, creştere productivităţii etc.

Soluții Smart Living disponibile prin intermediul
ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.