Sistemele de supraveghere video stradală sunt utilizate pe scară largă pentru îmbunătățirea nivelului de securitate publică. Statisticile Urban Institute arată că, în mai puțin de jumătate de an de la instalare, acest tip de soluții poate asigura o reducere cu aproximativ 33% a furturilor și circa 23% a jafurilor.

Inner page

Supraveghere video stradală
Securitate îmbunătățită

Monitorizarea de la distanță a zonelor de risc și sistemele de alertare automată ajută autoritățile să își prioritizeze intervențiile și alocarea resurselor în funcție de gravitatea situației. Pentru obținerea acestor rezultate, sistemele de supraveghere trebuie însă integrate cu centrele de monitorizare în timp real, iar pentru obținerea unor randamente superioare este utilă și corelarea cu sistemele de management al traficului.

Împreună construim viitorul

Obiectivul ecosistemului de parteneri NOD este să ajute administratorii centrelor urbane să îşi concentreze atenţia şi efortul pe îmbunătățirea nivelului de statisfacție a cetățenilor şi nu pe activităţi administrative.

Cere ofertă
Inner page

Soluții de supraveghere video stradală
Scenarii de implementare

Supraveghere transport public

Densitatea crescută a populației în zonele urbane creează o nevoie acută de tehnologii care contribuie la siguranța cetățenilor în spațiile publice și în mijloacele de transport în comun

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Monitorizare & optimizare trafic

Folosirea tehnologiilor moderne în iluminatul public stradal contribuie la reducerea considerabilă a costurilor și creșterea siguranței cetățenilor.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?