Serviciile Azure Analytics permit dezvoltarea unor aplicații analitice complexe pentru exploatarea oricăror tipuri de date deţinute de o companie. Componentele Azure Data Lake, Data Factory, Databricks şi Azure Synapse Analytics ajută la colectarea, agregarea, stocarea şi analiza datelor istorice sau în timp real. Complementar, Power BI transformă analizele în elemente vizuale intuitive, uşor de înţeles şi de partajat cu toţi membrii echipei. Împreună, Azure Analytics şi Power BI oferă un suport decizional performant, atât la nivel strategic cât şi operaţional.

Inner page

Azure Analytics

Cultură de business bazată pe informație

Microsoft a construit în Azure o arhitectură analitică avansată, care foloseşte unelte de inteligenţă artificială şi machine learning pentru a combina orice sursă şi format de date, la orice scară. Azure Synapse permite o paralelizare masivă, recomandabilă pentru scenarii de tip big data şi high performance analytics. Azure permite provizionarea rapidă a unei soluţii de business analytics, pe baza serviciilor pre configurate, a conectorilor deja existenţi şi a proceselor de integrare, care nu implică scriere de cod, dezvoltatorii având astfel libertate să lucreze cu uneltele şi limbajele preferate.

Cultura actuală de business este bazată pe informaţie, iar pentru acesta este nevoie de date din orice sursă, consolidate şi procesate într-un mod inteligent pentru a oferi analizele predictive necesare susținerii deciziilor. Azure Analytics şi Power BI fac posibilă această abordare şi oferă o modalitate mai rapidă şi avantajoasă de procesare a datelor.

Beneficiile Azure Analytics

1

Integrare

Capacitate de integrare a datelor din cele mai diverse surse: baze de date tradiţionale, website-uri, senzori IoT, POS-uri etc.

2

Eficiență

Timp scurt de dezvoltare şi provizionare a aplicaţiilor analitice prin utilizarea unor servicii preconfigurate.

3

Performanță

Creşterea performanţei şi a nivelului de securitate, precum şi un TCO substanţial mai mic, faţă de rularea on premises.

4

Fiabilitate

Facilităţi avansate de stocare a datelor, asigurarea continuităţii operaţionale și scalabilitate extremă a puterii de procesare.

Power BI

Colectează, stochează, analizează și vizualizează datele într-un mod intuitiv.

Cere ofertă

Soluții de business analytics pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor soluții de analiza de business eficiente, sigure și moderne.

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Logistică

Inovațiile tehnologice contribuie la creșterea eficienței, reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Producție

În economia modernă, inovarea și creșterea eficienței sunt imposibile fără tehnologiile potrivite.

Automotive

Tehnologia transformă profund industria auto și modul de colaborare la nivel de ecosistem.

Baze de date

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Dezvoltare de aplicații

Azure integrează toate resursele necesare pentru ca un proiect de dezvoltare să poate fi iniţiat la nivel de minute, într-un mediu pre-configurat, scalabil şi securizat.

Află mai multe

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe