Familia SQL Azure include trei componente majore: Azure SQL Database, Azure SQL Managed Instance şi SQL Server on Azure VM şi reprezintă cea mai avantajoasă abordare pentru migrarea bazelor de date în cloud. Migrarea bazelor de date SQL în Azure este justificată de nivelul ridicat de securitate, simplitatea procesului, facilitările de management şi costul foarte avantajos, cu precădere pentru scenariile hibride.

Azure SQL beneficiază de un nivel superior de protecţie, care garantează integritatea datelor, atât în fata unor atacuri cât şi a unor manipulări eronate sau a unor accidente. Complementar, datele sunt criptate şi accesibile prin VPN.

Inner page

Azure SQL Database

Hyperscalabilitate pentru cele mai inteligente scenarii

Azure SQL Database este o bază de date relaţională, inteligentă şi scalabilă, accesibilă în cloud. Este actualizată permanent, include capabilități de Inteligenţă Artificială şi rulează într-un mediu serverless cu opţiuni extinse de scalare ca putere de procesare şi stocare. Azure SQL Database serverless este cea mai potrivită alegere pentru o utilizare intermitentă şi impredictibilă, deoarece permite plata în funcţie de resursele alocate sau timpul de utilizare. Totodată, funcţionalităţile Azure SQL Database Hyperscale oferă o scalare rapidă până la 100 TB, ceea ce acoperă cele mai exigente cerinţe.

Automatizare avansată

Efort operaţional redus şi costuri scăzute

Clienţii au la dispoziţie şi Azure SQL Managed Instance un serviciu 100% compatibil cu cele mai recente versiuni de SQL Server (Enterprise Edition) care permite mutarea în cloud a oricărei aplicații on premises cu modificări minime la nivel software şi bază de date. Totodată, şi Azure SQL Managed Instance oferă toate avantajele oferite de PaaS la nivel de automatizare, aplicare patch-uri şi actualizări, backup şi disponibilitate, ceea ce reduce efortul operaţional şi costul total de deţinere (TCO).

Inner page

Beneficiile SQL Azure

1

Actualizat

Evergreen SQL. În Azure, clienţii utilizează întotdeauna cea mai recentă versiune, cu servicii de suport fără limită în timp.

2

Disponibil

Microsoft oferă o disponibilitate a serviciilor de 99.995% şi 100% continuitate operațională la nivel de SLA.

3

Avantajos

TCO avantajos. Microsoft oferă economie de până la 33% pentru rezervarea în avans a resurselor Azure SQL.

4

Scalabil

Scalare extinsă la nivel de putere de procesare şi stocare, nivel superior de protecție la atacuri şi gestiune acces utilizatori.

Portofoliul NOD pentru baze de date

Microsoft

Beneficiază de un nivel superior de pretecție!

Azure SQL garantează integritatea datelor.

Cere ofertă

Soluții de baze de date pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor soluții de baze de date eficiente, sigure și moderne.

Educație

Investiția în educație şi digitalizare este o investiție în viitorul societății.

Servicii

În epoca digitală, experienţa de client devine principalul diferenţiator.

Afaceri mici și mijlocii

IT ca serviciu, cea mai accesibilă cale spre transformarea digitală.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Sisteme de operare

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Business analytics

Azure oferă funcţionalităţi avansate de colectare, agregare, analiză şi vizualizare a datelor cu scenarii diverse de utilizare.

Află mai multe

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe