Globalizarea şi economia digitală pun o mare presiune pe serviciile de logistică, responsabile de buna funcţionare a lanţului de aprovizionare dintre producători şi consumatori. Deşi domeniul se dezvoltă constant, provocările rămân însă aceleaşi: reducerea timpul de încărcare, descărcare, manipulare, pentru a se respecta termenele tot mai strânse cerute de clienți. Realitatea virtuală, IoT, mobilitatea şi blockchain, robotică şi automatizare sunt doar câteva dintre tehnologiile care deja transformă fundamental modul de operare al parcurilor logistice.

Inner page

Aprovizionare inteligentă
tehnolgie & inovație

Aceste tehnologii generează o creştere semnificativă a productivităţii. Benzile transportoare automate, alături de alte inovaţii în materie de picking, elimină deplasarea angajaţilor la rafturi. Complementar, prin corelarea datelor din mai multe sisteme, aplicaţiile inteligente optimizează modul de ambalare şi livrare a produselor. Prin tehnologie şi inovaţie, companiile de Logistică accelerează procesele operaţionale şi reduc semnificativ costurile.

Tehnologii pentru sectorul logistic

Ecosistemul de parteneri NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii pentru modernizarea și digitalizarea operațiunilor de logistică.

Securitate cibernetică

Soluţii complete de securitate IT, capabile să detecteze şi să blocheze atacurile înainte să producă pagube.

Află mai multe

Supraveghere & Securitate fizică

Sisteme complexe pentru control şi gestiune acces, corelate cu reţele de senzori pentru detecţia timpurie a incidentelor.

Află mai multe

Sisteme ERP

Suite integrate pentru controlul proceselor şi creşterea eficienţei, atât pentru producţie discretă cât şi de proces.

Află mai multe

Infrastructură datacenter

Infrastructură IT pentru performanţa aplicațiilor şi continuitate operaţională.

Află mai multe

Iluminat industrial

Produse special concepute pentru utilizare în spaţii industriale – ateliere, fabrici, hale, depozite.

Află mai multe

Servicii NOD

NOD are o echipă extinsă de experţi certificaţi pe cele mai diverse tehnologii, care s-au confruntat cu cele mai uzuale probleme şi pot găsi rapid soluţiile optime.

Află mai multe

Detecție efracție

Sisteme moderne si functionalități avansate bazate pe Inteligență Artificială.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecsistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Dacă administrezi parcuri logistice, în rândul partenerii NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care ai nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.