Agricultura modernă, denumită şi agricultură de precizie, se bazează tot mai multe pe tehnologii avansate precum drone, hărţi termice, senzori de temperatură şi umiditate, utilaje autonome, staţii meteo în cloud etc. Aceste inovaţii cresc eficienta, reduc costurile şi transformă fermele în afaceri tot mai profitabile, mai sigure şi mai prietenoase cu mediul. Inclusiv în România, utilizarea dronelor dotate cu camere multi spectrale devine o abordare curentă. Pe baza hărţilor de stres al culturilor, fermierii identifică exact loturile care au nevoie de irigaţie, fertilizanţi sau anumite tratamente. Datele preluate de drone sunt procesate în cloud şi livrate fermierilor pe telefonul mobil atunci când acesta se află în staţia de pompare. Un circuit rapid şi sigur, care altă dată dura mult şi se baza pe estimări şi intuiţie.

Inner page

Agricultura inteligentă
eficiență crescută & costuri reduse

Pe termen lung, agricultura inteligentă nu doar că va aduce fermelor un plus de profitabilitate, dar va genera şi o creştere a producţiei, necesară hrănirii unei populaţii în creştere. Digitalizarea agriculturii nu este însă un proces facil, iar provocările legate de înţelegerea beneficiilor, aplicabilităţii și finanţării acestor proiecte rămân de actualitate.

Tehnologie pentru sectorul agricol

Ecosistemul de parteneri NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii pentru modernizarea și digitalizarea agriculturii.

Echipamente PC

Dispozitive de ultima generaţie, în cele mai diverse configuraţii și formate pentru susținerea procesului educațional.

Află mai multe

Platform as a Service

Dispozitive de ultima generaţie, în cele mai diverse configuraţii și formate pentru susținerea digitalizării agriculturii.

Află mai multe

Supraveghere & Securitate fizică

Sisteme complexe pentru control şi gestiune acces, corelate cu reţele de senzori pentru detecţia timpurie a incidentelor.

Află mai multe

Infrastructură datacenter

Infrastructură IT pentru performanţa aplicațiilor şi continuitate operaţională.

Află mai multe

Power BI

Colectează, stochează, analizează și vizualizează datele într-un mod intuitiv.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecosistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Dacă administrezi ferme agricole, în rândul partenerii NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care ai nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.