E-guvernarea are ca obiectiv creșterea transparenței şi eficienţei actului administrativ, reducerea birocrației şi conectarea cetăţenilor la toate aspectele vieţii sociale. Pe plan intern, instituţiile publice au nevoie de sisteme și instrumente inteligente care să permită o coordonare eficientă între diverse departamente şi servicii, schimb de informaţii şi acces la date în timp real, interacţiune digitală cu cetăţenii şi eficienţă în derularea proiectelor de dezvoltare. Soluţiile de e-guvernare sunt un element esenţial în orice strategie de Smart City.

Componentele Smart Governance

1

Servicii publice și sociale inteligente.

2

Transparență și acces la informații.

3

Guvernare integrată și administrare eficientă.

4

Participare și incluziune socială.

Coordonare eficientă

Coordonarea eficientă între departamente, agenții și instituții și accesul la date în timp real stau la baza administrării publice inteligente.

Cere ofertă

Inner page

Administrare inteligentă

Alături de eficiența internă, Smart Governance pune accent pe comunicarea bidirecţională cu cetăţenii. În acest sens, include soluţii ca portaluri web, forumuri, aplicaţii mobile etc. prin care cetăţenii se informează şi informează autorităţile asupra realităţilor şi cerinţelor din comunitate.

Soluții Smart Governance disponibile prin intermediul
ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.