Condiţiile de mediu influenţează major viaţa şi economia comunităţilor urbane. Această realitate generează numeroase provocări pentru municipalităţi în demersul de a îmbunătăți calitatea aerului și a apei, de a controla poluarea fonică şi emisiile de carbon. Un obiectiv important pentru orice oraş inteligent este să prevină alterarea condiţiilor de mediu şi să estompeze efectele negative asupra vieţii sociale şi economice.

Componentele Smart Environment

1

Managementul durabil al resurselor.

2

Conservarea condițiilor naturale.

3

Reducerea emisiilor de CO2.

4

Gestionarea deșeurilor și prevenirea poluării.

Aplicații inteligente

Aplicațiile inteligente pot contribui la îmbunătățirile de mediu prin aplicabilitatea extinsă în domenii precum consumul de energie, mobilitate și gestionarea deșeurilor.

Cere ofertă

Inner page

Strategii inteligente

Tehnologia are un rol important în asigurarea condiţiilor de mediu. Printre soluțiile de Smart Environment se număra monitorizarea calității aerului, optimizarea consumului de energie şi apa, gestiunea inteligentă a deșeurilor, electrificarea transportului urban etc.

Soluții Smart Environment disponibile prin intermediul
ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.