Urbanizarea accelerată exercită o presiune constantă asupra infrastructurii de transport în majoritatea oraşelor. Din acest motiv, municipalităţile caută soluții pentru fluidizarea traficului, eficientizarea transportului public, gestiunea inteligentă a locurilor de parcare şi reducerea emisiilor de noxe.

Smart Mobility propune un transport alternativ, bazat pe inovaţie, partajare şi tehnologie. Soluţiile de Smart Mobility pot lua forme diferite, cum ar fi ride-sharing, car-sharing, bike-sharing, transportul în comun inteligent, mersul pe jos etc. Toate acestea sunt posibile prin exploatarea infrastructurilor inteligente, a senzorilor, echipamentelor mobile şi a volumului uriaş de informaţii generat de societatea digitală.

Componentele Smart Mobility

1

Managementul traficului urban.

2

Eficientizarea transportului public.

3

Infrastructuri inteligente de transport.

4

Utilizarea vehiculelor electrificate.

Ecosistem unitar

Integrarea soluțiilor de Smart Mobility într-un sistem unitar contribuie la fluidizarea traficului și eficientizarea transportului public.

Cere ofertă

Inner page

Mobilitate inteligentă

Proiectele de tip Smart Mobility integrează multiple tehnologii digitale care ajută la decongestionarea traficului, oferă un sistem de transport în comun de calitate și îmbunătățesc calitatea aerului respirabil. În contextul unei prognoze de dublare a traficului până în 2025 în Europa, trecerea la smart mobility şi integrarea tuturor soluţiilor disponibile într-un ecosistem unitar, este singura cale de rezolvare a acestei provocări.

Soluții Smart Mobility disponibile prin intermediul
ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.