Ca număr, economia românească este dominată de afaceri mici şi mijlocii, care însă nu reuşesc să atingă performanţele companiilor mari la nivel de productivitate şi profitabilitate. Deşi angajează aproximatic 66% din forţa locală de muncă, IMM-urile concentrează doar 15% din venituri. Procentul este mult sub media europeană şi pentru că IMM-urile romaneşti acordă o atenţie redusă tehnologiei şi nu investesc suficient în digitalizare. Pe termen lung, însă tehnologia reprezintă singura şansă de creştere a productivitatii muncii.

Inner page

Investiția în tehnologie
strategie de succes

Digitalizarea proceselor de afaceri, automatizarea, migrarea în cloud şi mobilitatea sunt doar câteva dintre direcţii. Societatea modernă este transformată digital, atât la nivelul relațiilor de afaceri cât și al comportamentului consumatorilor. Pentru a produce eficient fără implicarea unui număr mai mare de angajaţi, pentru a vinde online dar şi pentru a-şi proteja resursele digitale, IMM-urile romaneşti au nevoie de investiţii constante în tehnologie. Pe termen lung, fără digitalizare, șansele de supravieţuire ale unei companii mici sau medii se reduc semnificativ.

Tehnologie pentru sectorul IMM-urilor

Ecosistemul de parteneri NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii pentru modernizarea și digitalizarea operațiunilor de business.

Software as a Service

Aplicaţii cloud ideale pentru reducerea costurilor în organizaţii cu bugete şi resurse IT limitate.

Află mai multe

Platform as a Service

Dispozitive de ultima generaţie, în cele mai diverse configuraţii și formate pentru susținerea digitalizării agriculturii.

Află mai multe

Infrastructure as a Service

O formă primară de cloud computing ce implică accesarea unor resurse virtualizate de calcul, prin Internet.

Află mai multe

Securitate cloud

Set complet de tehnologii, politici şi proceduri proiectate să protejeze utilizatorii, datele şi infrastructura migrate în cloud.

Află mai multe

Securitate cibernetică

Soluţii complete de securitate IT, capabile să detecteze şi să blocheze atacurile înainte să producă pagube.

Află mai multe

Infrastructură datacenter

Infrastructură IT pentru performanţa aplicațiilor şi continuitate operaţională.

Află mai multe

Networking

Gama extinsă de echipamente pentru reţele cu administrare simplă și nivel ridicat de performanţă.

Află mai multe

Supraveghere & Securitate fizică

Sisteme complexe pentru control şi gestiune acces, corelate cu reţele de senzori pentru detecţia timpurie a incidentelor.

Află mai multe

Securizează-ți compania

Protejează toate dispozitivele individuale care se conectează la rețea sau la cloud.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecsistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Dacă administrezi un IMM, indiferent de domeniul de activitate, în rândul partenerii NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care ai nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.