În mod curent, utilizatorii doresc doar conectivitate, tipul reţelei devenind tot mai puţin relevant, pe măsură ce performanţele reţelelor Wi-Fi au crescut constant. Astăzi reţelele wireless au devenit elemente critice în asigurarea productivităţii utilizatorilor, indiferent de domeniu dar cu precădere pentru generaţia digitală. Totodată însă, numărul mediu al dispozitivelor conectate la reţea deţinute de un utilizator creşte constant, iar vizitatorii unei locaţii se aşteaptă să găsească nu doar acces gratuit la Internet ci şi un nivel de calitate foarte ridicat. Reţelele de tip campus networking trebuie să răspundă tuturor acestor provocări şi în plus să ofere un nivel ridicat de protecţie a datelor şi a utilizatorilor.

Utilizarea unei soluţii dedicate de campus networking, permite departamentelor tehnice să construiască reţele performante, care să atingă un grad optim de încărcare şi să ofere o experienţă de calitate tuturor categoriilor de utilizatori. Reţelele de tip campus sunt potrivite pentru utilizare în diverse domenii de activitate, de la universităţi, hoteluri, centre de conferinţe și până la companii cu multiple sucursale şi puncte de lucru, cu densitate mare de utilizatori şi cerinţe ridicate de performanţă.

Inner page

Scalabilitate extremă

Soluții pentru rețele cu mii de utilizatori

Soluţiile dedicate de campus networking sunt proiectate să permită deplasarea utilizatorilor în diverse locaţii conexiunile rămânând active, eliminarea barierelor cablat-wireless, asigurarea celui mai ridicat nivel de performanţă indiferent de locaţie şi tipul de conţinut accesat, gestiunea separată dar securizată a vizitatorilor, suport pentru o diversitate de echipamente precum şi functionaliați avansate de management şi control al accesului. Totul cu o disponibilitate 24/7 şi scalabilitate extremă. Pentru a oferi o asemenea performanţă soluţiile de campus networking integrează cele mai diverse tehnologii, de la standardul Wi-Fi 6 la segmentare dinamică, zero touch provisioning, optimizare RF bazată pe Inteligenţă Artificială.

Functionalităţi de bază ale unei soluţii de campus networking

  • Scalabilitate extremă pentru sute sau mii de utilizatori.
  • Garantarea calităţii şi productivității utilizatorilor pe arii extinse şi categorii diverse de conţinut.
  • Facilităţi de monitorizare şi colectare date despre performanța aplicațiilor şi metricile Wi-Fi pentru înţelegerea experienţei de utilizare.
  • Nivel ridicat de securitate pentru politici BYOD.
  • Capabilităţi VPN avansate pentru aplicarea unor politici foarte granulare (tip de dispozitiv, utilizator, coordonatele de acces, istoric în reţea etc).
  • Politici de acces diferenţiate pentru vizitatori.

Portofoliul NOD pentru soluții de campus networking

Aruba

Campus networking

Oferă-le utilizatorilor o experiență de conectivitate de calitate!

Cere ofertă

Soluții de campus networking pentru cele mai diverse domenii

Descoperă domeniile de activitate care beneficiază de cele mai multe avantaje prin utilizarea unor soluții de campus networking eficiente, sigure și moderne.

Educație

Investiția în educație şi digitalizare este o investiție în viitorul societății.

Servicii

În epoca digitală, experienţa de client devine principalul diferenţiator.

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Logistică

Inovațiile tehnologice contribuie la creșterea eficienței, reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Producție

În economia modernă, inovarea și creșterea eficienței sunt imposibile fără tehnologiile potrivite.

Datacenter networking

Află mai multe

De ce să alegi
NOD Academy?

Wi-Fi

Wi-Fi a devenit un termen omniprezent în societatea digitală, indispensabil pentru conectivitatea la internet la şcoală, la birou sau acasă.

Află mai multe

Ecosistemul de parteneri revânzători

Pentru dezvoltarea afacerii tale ai nevoie de parteneri experimentați și cu viziune.

Află mai multe