Succesul unui smart city nu este asigurat doar de tehnologie ci şi de alinierea cetăţenilor la conceptul de inteligenţă. Smart citizen nu implică evaluarea capacităţii intelectuale ci transformarea cetăţenilor în participanţi activi la viaţa comunităţii. Proiectele de Smart Citizen exploatează tehnologia pentru a permite cetățenilor să contureze problemele, să propună soluții și să fie beneficiarii rezultatelor.

Componentele Smart Citizen

1

Participare la viața publică.

2

Afinitate pentru învățare.

3

Creativitate și flexibilitate

4

Pluralitate socială și etnică.

Proces decizional participativ

Rolul administrației este de a include cetățenii în luarea deciziilor ca parte integrantă a rezultatelor realizate de un oraș inteligent.

Cere ofertă

Inner page

Transformare inteligentă

Smart Citizen nu reprezintă o soluţie tehnică ci o abordare transformațională, unică pentru fiecare comunitate în parte. În întreaga lume, oraşele inteligente îşi dezvoltă propriile modele, pornind de la realitățile, provocările şi aspiraţiile propriilor comunităţi.

Soluții Smart Citizen disponibile prin intermediul
ecosistemului de parteneri NOD

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.