Sub asaltul comerțului online, retailul tradiţional se transformă pentru a oferi clienților combinația ideală de satisfacție imediată, simplitate şi siguranţă. Nevoia de a vizita fizic un magazin rămâne indiferent de generaţie, însă clienţii caută noi experienţe în interacţiunea cu produsele, personalul, şi mijloacele de plată. Digitalizarea are un impact direct asupra calităţii acestei experienţe, iar tehnologia permite cele mai creative scenarii de lucru, de la monitorizarea călătoriei unui cumpărător într-un mall sau magazin şi afişarea unor mesaje personalizate, până la utilizarea realităţii virtuale pentru prezentarea caracteristicilor unui produs.

Inner page

Digitalizarea experienței de retail
diversitate, încredere & securitate

Încrederea şi securitatea sunt alte elemente esenţiale pentru retailul contemporan. Bazate acum pe inteligenţa artificială, sistemele de detecţie a temperaturii corporale, dar şi cele de video supraveghere contribuie decisiv în acest demers. Complementar, utilizarea unor soluţii moderne şi performante de iluminat ajută atât la punea în valoarea a magazinelor şi crearea unei ambianţe plăcute, cât şi la reducerea costurilor cu energia electrică.

Tehnologie pentru retail

NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii, astfel încât beneficiarii din retailul traditional să poate oferi clienţilor siguranţă şi experienţe pozitive.

Afisare digitală

Cele mai performante tehnologii LED pentru afişarea informaţiilor, orientarea clienților şi captarea atenţiei.

Află mai multe

Iluminat industrial

Produse special concepute pentru utilizare în spaţii industriale – ateliere, fabrici, hale, depozite.

Află mai multe

Supraveghere & Securitate fizică

Sisteme de control şi gestiune acces, corelate cu reţele de senzori pentru detecţia timpurie a incidentelor.

Află mai multe

Sisteme ERP

Suite integrate pentru controlul proceselor şi creşterea eficienţei, atât pentru producţie discretă cât şi de proces.

Află mai multe

Ciel ERP

Interfață intuitivă. Utilizare simplificată. Integrare facilă cu alte aplicații.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecsistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Indiferent daca administrezi un business de retail tradițional sau online, în rândul partenerilor NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care ai nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.