Afectată grav de pandemie, industria ospitalităţii are nevoie de timp şi inovaţie pentru a reveni la normal. Însă, acest proces de reorganizare și redefinire va genera o creştere semnificativă pe termen lung dacă va integra noile realităţi sociale şi transformarea digitală. Comportamentul turiştilor s-a schimbat, rezervările sunt făcute cu precădere în regim last minute, iar hotelurile trebuie să găsească soluţii pentru a reduce riscul de overbooking. Pe de lată parte, restaurantele s-au orientat masiv către online şi livrări la domiciliu.

Inner page

Reziliență in domeniul ospitalității
tehnologie & inovație

Tehnologia este un aliat important, atât în depăşirea provocărilor operaţionale curente cât şi în creşterea nivelului de siguranţă şi încredere. De la punea în valoare a locaţiilor prin soluţii inteligente de iluminat, până la utilizarea cloud-ului şi a soluţiilor moderne de informare, tehnologie are capacitatea sa aducă industria HoReCa la nivelul de calitate dorit atât de administratori cât şi de clienţi.

Tehnologie pentru HoReCa

Ecosistemul de parteneri NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii pentru modernizarea și digitalizarea operațiunilor din industria HoReCa.

Iluminat arhitectural

Sisteme de iluminat cu impact direct în creșterea atractivității clădirilor și punctelor de interes turistic.

Află mai multe

Afisare digitală

Cele mai performante tehnologii LED pentru afişarea informaţiilor, orientarea clienților şi captarea atenţiei.

Află mai multe

Supraveghere & Securitate fizică

Sisteme de control şi gestiune acces, corelate cu reţele de senzori pentru detecţia timpurie a incidentelor.

Află mai multe

Networking

Gama extinsă de echipamente pentru reţele cu administrare simplă și nivel ridicat de performanţă.

Află mai multe

Campus networking

Oferă-le utilizatorilor o experiență de conectivitate de calitate.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecsistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Indiferent daca aministrezi spații de cazare, săli de spectacole sau restaurante, în rândul partenerii NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care aveți nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.