Construcţia de autovehicule, subansamble şi piese de schimb a devenit o industrie esenţială pentru România, cu o pondere de 14% în PIB (2019), conform ACAROM. Alături de cunoscutele fabrici, Dacia-Renault şi Ford, pe piaţa locală activează peste 600 de companii care produc pentru multe alte mărci auto, de la cablaje şi airbag-uri la cutii de viteze şi anvelope. Întreaga industrie depăşește 28 de miliarde euro cifra de afaceri cu peste 230.000 de persoane angajate.

Inner page

Industria auto
digitalizare & eficientizare

Industria auto trece prin numeroase provocări şi schimbări, generate atât de noile tendinţe din piaţă (reducere emisii, electrificare) cât şi de propriile cerinţe de digitalizare şi eficientizare. Companiile din domeniu investesc masiv în tehnologie și automatizare, pentru a scurta etapele de cercetare-dezvoltare-inovare şi pentru a lansa cât mai rapid pe piaţa modele noi şi performante. Această cursă a digitalizării include tot ecosistemul de parteneri și este un demers care necesită o infrastructură IT performantă, putere mare de procesare pentru derularea testelor aerodinamice, lansarea de noi servicii digitale etc.

Tehnologie pentru industria auto

Ecosistemul de parteneri NOD îți pune la dispoziție cele mai diverse tehnologii şi servicii pentru modernizarea și digitalizarea operațiunilor din industria auto.

Securitate cibernetică

Soluţii complete de securitate IT, capabile să detecteze şi să blocheze atacurile înainte să producă pagube.

Află mai multe

Supraveghere & Securitate fizică

Sisteme de control şi gestiune acces, corelate cu reţele de senzori pentru detecţia timpurie a incidentelor.

Află mai multe

Iluminat industrial

Produse special concepute pentru utilizare în spaţii industriale – ateliere, fabrici, hale, depozite.

Află mai multe

Software as a Service

Aplicaţii cloud ideale pentru reducerea costurilor în organizaţii cu bugete şi resurse IT limitate.

Află mai multe

Securitate cloud

Set complet de tehnologii, politici şi proceduri proiectate să protejeze utilizatorii, datele şi infrastructura migrate în cloud.

Află mai multe

Sisteme ERP

Suite integrate pentru controlul proceselor şi creşterea eficienţei, atât pentru producţie discretă cât şi de proces.

Află mai multe

Ciel ERP

Interfață intuitivă. Utilizare simplificată. Integrare facilă cu alte aplicații.

Cere oferta

Ecosistemul de
parteneri NOD

Aceste soluţii şi servicii sunt disponibile prin intermediul ecsistemului de parteneri NOD, o reţea națională de companii tehnologice, care combină expertiza cu serviciile prompte şi apropierea faţă de beneficiarul final.

Dacă adminstrezi o companie care operează în industria auto, în rândul partenerii NOD vei găsi resursele de consultanţă, implementare şi training pentru identificarea si exploatarea celor mai potrivite solutii IT de care ai nevoie.

Alege un partener

Inner page

Descoperă mai multe industrii

Împreună construim viitorul!

Rețeaua de parteneri Network One Distribution formează cea mai solidă comunitate de business din Romania și ajunge în toate colțurile țării. Indiferent unde v-ați afla, vă putem recomanda un partener de încredere care să vă ajute cu implementarea proiectelor dumneavoastră.