Remote Desktop, Work, Support și Access de oriunde cu AnyDesk

12 August 2022 Timp de citire: 6 minute

Cu AnyDesk ai la dispoziție orice dispozitiv (desktop, mobil, tabletă) de oriunde rapid bazat pe propriul codec DekRT, access în siguranță folosind criptare la standarde militare, utilizat cu încredere de peste 100 000 clienți la nivel global.

Access. Now.

Fie ca vrei să ai la îndemână mai multe dispozitive, stații de lucru sau telefoane mobile, AnyDesk iți oferă posibilitea de a le utiliza în siguranță, stabilitate și control orice platformă de la Windows, macOS, Linux, Android până la Rasberry Pi și echipamente IoT.

Work. Now.

Poți lucra în siguranță de oriunde, chiar dacă lungimea de bandă a rețelei este slabă. Ai posibilitatea de a trimite fișiere, printa documente de la distanță și chiar să pornești un echipament conectat la rețeaua corporate dacă acesta este închis și tu ai nevoie de access la acesta.

Create. Now.

Sprijinirea artelor, ușurința în colaborare fie că ești în căutarea inspirației la o cafea sau pe plajă, poți accesa stația de lucru de la distanță printr-o transmisiune HD lină, având posibilitatea de a trimite fișiere rapid, împărții același ecran și iți poți păstra fereastra privată cu Privacy Mode (afișează un ecran negru în timpul sesiunii astfel încât aceasta să fie privată, doar cel din spatele ei poate vedea activitatea).

Performanțe ridicate

Codecul video DeskRT, lider în industrie, reduce latența la un nivel imperceptibil pentru ochiul uman.

Disponibilitate avansată

AnyDesk rulează clienți nativi pe toate platformele majore inclusiv Mobile și Web Client.

Securitatea, una dintre prioritățile AnyDesk

AnyDesk folosește tehnologia TLS de nivel militar pentru a se asigura că dispozitivul dumneavoastră este protejat împotriva accesului neautorizat.

Tehnologie iubită de toată lumea

AnyDesk este utilizat cu încredere de milioane de utilizatori și mii de companii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre soluția AnyDesk, cât și despre implementarea sau integrarea acesteia în organizația dumneavoastră, oricare dintre partenerii ecosistemului NOD Academy vă stă la dispoziție.

Articole asemănătoare