O reală transformare digitală cu HPE

31 Martie 2023 Timp de citire: 5 minute

Transformarea digitală este un subiect nu foarte nou, dar care încă creează discuții. Afaceri de tot felul, de la mici la mari, din industrii variate ce folosesc tehnologie din plin sau care încă mai adună hârtii au în spate o componentă informatică, o rețea. Toate au însă cerințe de scalabilitate, flexibilitate și disponibilitate.

În acest context, soluțiile Hewlett Packard Enterprise reprezintă o alegere sigură. Pentru că, pe de o parte, portofoliul de produse este foarte variat, acoperind o gamă extinsă de scenarii de lucru, iar pe de altă soluțiile asigură un nivel de performanță superioară și recunoaștere a calității serviciilor si echipamentelor.

Să devii cu adevarat ‘’digital’’ trebuie să ai capacitatea de a procesa informația și datele rapid, bazându-te pe componenta hardware că este configurată corect, stabilă, flexibilă și simplu de operat. În ceea ce privește componenta software și umană, aceasta trebuie să fie extensia echipamentului, aceea resursă care printr-un singur click sau comandă îi oferă scop și valoare.

Schimbarea modului de lucru din ultima perioada are însă și o serie de efecte mai puțin vizibile. Unul dintre acestea este creșterea rapidă a volumelor de date transmise și folosite.

Servere la viteza afacerii tale

Serverele Hewlett Packard Enterprise sunt ideale pentru clienții care solicită performanță și fiabilitate de top. Acestea sunt disponibile în mai multe modalități de asamblare, inclusiv montare în rack (seria DL), blade (seria BL) și tower (seria ML). Echipamente enterprise modulare, flexible și de încredere care se scalează perfect pentru a ajuta companiile de orice dimensiune să transforme datele critice în informații business în timp real.

Un server HPE ProLiant ML350 sau alt produs asemănător este o alegere bună pentru un IMM sau companie care are mai multe locații, angajați și resurse împărțite în diferite puncte ale globului.

Dotat cu procesoare scalabile Intel® Xeon® de a patra generație cu până la 60 de nuclee, până la 8 TB DDR5, PCIe Gen5, suport îmbunătățit pentru I/O și GPU și stocare EDSFF, serverul HPE ProLiant ML350 Gen11 îndeplinește o gamă largă de sarcini de lucru solicitante.

Storage fără compromisuri

Companiile nu au nevoie însă doar de program care furnizează servicii altor aplicații, ci și de disponibilitate. Ce-i drept, marea majoritate a companiilor se confruntă periodic cu o criză a spațiului de stocare ca urmare a faptului că volumul de date generat în cadrul proceselor de business sporește anual. În acest context, este puțin probabil ca departamentele IT ale organizațiilor să dețină o rezervă de spațiu de stocare îndeajuns de mare pentru a le acoperi nevoile pe termen scurt și mediu.

Accelerați modernizarea și simplificați gestionarea datelor cu soluțiile de stocare Hewlett Packard Enterprise. HPE Alletra 5000 oferă stocare hibridă simplă, fiabilă și eficientă din punct de vedere costuri, fiind concepută pentru a aduce experiența cloud la tine în infrastructură, simplificând în același timp operațiunile și reducând întreruperile neașteptate.

După cum se poate vedea portofoliul de soluții este foarte diversificat, ceea ce îi permite brand-ului HPE să acopere o gamă practic nelimitată de scenarii de utilizare.

Puteți afla mai multe apelând cu încredere la unul din partenerii NOD sau cu un mesaj la adresa hpe@nod.ro.

Articole asemănătoare