Inteligența Artificială în tehnologia de supraveghere video

26 August 2022 Timp de citire: 5 minute

Avantajele unui sistem de supraveghere inteligent sunt întotdeauna un motiv bun pentru a investi în echipamente pe masură.

Securitate la nivel superior

Tehnologia AcuSense de la Hikvision încorporează algoritmi de învățare profundă în camerele de securitate și video recordere, oferind companiilor și proprietarilor de case instrumente inteligente pentru a duce securitatea la următorul nivel, atât în interior, cât și în exterior.

Evenimentele fals-pozitive, care consumă ore de verficat manual, se sunt reduse prin folosirea Inteligenței Artificiale, care va face diferența dintre un incident real și o alarmă falsă.

Datorită funcției Motion Detection 2.0 a camerelor cu tehnologie AcuSense, sistemul AI este funcțional din fabrică și nu necesită alte configurații.

Odată introduse în baza de date informațiile pentru cei aflați în lista de access, orice intruziune va fi notificată în centrul de monitorizare, cât și pe dispozitivele mobile ale dispecerilor, astfel încât amenințarea să fie oprită din prima fază.

Pe lângă simpla notificare, camerele sunt dotate cu sistem de sonorizare și lumină stroboscopică, ce atenționează operatorul de o amenințare.

În plus, noile echipamente Hikvision, dotate cu AcuSense, sunt ușor de configurat și utilizat, oferind supraveghere în timp real de înaltă definiție 4K.

Află mai multe despre produsele Hikvision și descoperă beneficiile camerelor de supraveghere Hikvision, dotate cu Inteligență Artificială AcuSense, prin ecosistemul de parteneri NOD.

Redefinește securitatea ta și a celor din jur. Cere o ofertă de soluție de securitate video la security@nod.ro.

Articole asemănătoare