Inovațiile Lenovo premiate la CES 2022

13 Ianuarie 2022 Timp de citire: 5 minute

Tehnologiile inteligente ne oferă posibilitatea să realizăm lucruri extraordinare. O lume aflată în schimbare aduce noi provocări, iar Lenovo susține prin tehnologie transformările inteligente ce îmbunătățesc viața. Echipamentele, soluțiile și serviciile Lenovo ajută la crearea celor mai pozitive și de efect rezultate, idei revoluționare ce iau formă prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație.

În 2012, Lenovo a lansat primul ultrabook. În ultimii 10 ani, Yoga a evoluat spectaculos, iar rezultatul a fost recunoscut și la CES 2022. TV portabil, monitor portabil, centru multimedia sau tableta supremă pentru divertismentul de acasă, adică Lenovo Yoga Tab 13.

La conceperea Yoga Tab 13, Lenovo a luat în calcul toate modurile în care utilizatorii mobili consumă conținut digital, în orice cameră, în orice moment, dorindu-și o calitate foarte bună a imaginii și sunetului.

Extrem de versatilă, Yoga Tab 13 se ridică, se agață sau se înclină folosindu-se de un suport de oțel inoxidabil, pentru a oferi o vizionare perfectă din orice unghi, la o calitate uimitoare a imaginii 2k prin Dolby Vision. O paletă completă de colori sRGB și protecția certificată TÜV care elimină nivelurile dăunătoare ochilor de lumină albastră transformă Yoga Tab 13 în cel mai bun tovarăș de binging.

Difuzoarele JBL Dolby Atmos completează sunetul cinematografic, iar prin reglarea audio precisă cu Lenovo Premium Audio, veți avea o experiență extraordinară de fiecare dată, chiar dacă primiți un apel video, urmăriți un concert sau ați luat o pauză de gaming.

Două ecrane sunt întotdeauna mai bune decât unul singur, mai ales atunci când vă doriți să fiți productivi și multitasking-ul vă caracterizează. ThinkBook Plus Gen 3 este laptopul SMB de la Lenovo care, pe lângă ecranul ultrawide 3K de 17,3 inchi 21:10, îți oferă un afișaj auxiliar de 8 inchi pentru îmbunătățirea productivității.

Ecranul secundar acceptă multiple aplicații de productivitate, sincronizarea telefonului sau mirroring-ul de conținut. De asemenea, vă permite să duplicați sau să extindeți cu ușurință afișajul principal, astfel încât să puteți profita la maximum de fiecare zi.

Alimentat de un procesor Intel® Core™ i7 generație 12, cu memorie de până la 32 GB și spațiu de stocare de 2 TB, ThinkBook Plus Gen 3 are puterea de calcul pentru a realiza orice v-ați propune.

O categorie la care Lenovo a impresionat la CES 2022 este și cea dedicată Realității Virtuale și Augmentate. Lenovo ThinkReality A3 reprezintă un set de ochelari inteligenți versatili de realitate augmentată.

Ultraportabili și confortabili, Lenovo ThinkReality A3 creează un spațiu de lucru personalizat și extins oriunde ai lucra, care va accelera productivitatea prin furnizarea de informații interactive, grafice și video afișate în spațiul fizic din apropierea dvs.

Aveți posibilitatea de a utiliza Lenovo ThinkReality A3 pentru a crea și personaliza un monitor virtual acasă, un afișaj privat într-o cafenea, o schemă captivantă sau un flux de lucru ghidat prin hala de producție și multe altele, pentru o vizualizare securizată și confidențială.

Lenovo Smart Privacy Services este un instrument SaaS care oferă consumatorilor un control mai mare asupra confidențialității lor online și îi protejează de riscurile aflate în continuă schimbare în mediul digital actual.

Printr-o experiență digitală ușor de utilizat, integrată și holistică, aplicația oferă caracteristici personalizabile care permit utilizatorilor să dețină, să controleze și să își personalizeze confidențialitatea, totul într-un singur loc.

Lenovo Smart Privacy Services vă permite să vă trăiți viața digitală fără a face compromisuri.

Mai multe detalii, cât și lista completă a premianților de la CES 2022, găsiți aici.

Articole asemănătoare