Inovațiile HP premiate la CES 2022

12 Ianuarie 2022 Timp de citire: 5 minute

CES 2022 a reprezentat un moment excelent pentru HP Inc. să anunțe dezvoltarea portofoliul cu o multitudine de lansări de echipamente revoluționare. Munca hibridă a inspirat noi experiențe inovatoare create de HP pentru o colaborare și creație mai bune, indiferent unde s-ar afla utilizatorii.

În primul rând, munca la distanță a primit un upgrade din partea HP, odată cu lansarea primul său Chromebook Elite Dragonfly, dispozitiv ce reunește tot ce este mai bun din Dragonfly G2 și HP Elite Dragonfly Max, foarte prietenos cu colaborarea, într-un pachet elegant și portabil.

HP a dezvăluit cu ocazia CES 2022 o gamă de laptopuri EliteBook reproiectate și construite pentru a satisface nevoile noului nostru normal pandemic, cu ecrane mai mari, procesoare mai puternice și tehnologie de gestionare a bateriei alimentată de Inteligența Artificială, toate sub o formă mai zveltă. La fel și noua serie EliteBook 605 despre care HP consideră că este „destinată să fie preferata IT-ului și a utilizatorilor” într-o lume a muncii de la distanță.

HP 11 Tablet PC s-a clasat printre premianții anului 2022 la CES. Cu cei 11 inchi și concepută pentru un stil contemporan aflat într-o continuă mobilitate, HP 11 Tablet PC beneficiază de un șasiu din aluminiu, un display generos și o cameră web cu inteligență artificială.

Tableta este optimizată pentru apeluri video, tastare și desenat cu o singură mână pentru a vă exprima cel mai creativ posibil.

HP U32 4K HDR oferă o dinamică incredibilă pentru culori și contrast mai bun într-un design elegant și subțire. Este destinat creatorilor de conținut digital, care au nevoie de cea mai bună tehnologie de afișare, culori și nuanțe precise și reale, calibrate din fabrică.

Filtrul de lumină albastră permanent activat HP Eye Ease cu certificare EyeSafe® asigură nivelul scăzut al luminii albastre pentru protejarea vederii, fără afectarea acurateții culorilor.

Premiu de inovația a primit și HP DreamColor Z27xs, monitorul de 27 de inchi fără rame, cu negru intens și suport de calibrare încorporat. Display-ul este un model IPS de înaltă performanță, ce oferă detalii incredibile la o rezoluție Quad HD 2560 ×1440, având capacitatea de a afișa mai mult de un miliard de culori.

Pentru acest model, HP a colaborat cu cele mai importante studiouri de efecte vizuale și animație, pentru a crea o soluție personalizată în vederea unui proces de proiectare optim.

HP nu a uitat nici de pasionații de gaming, adăugându-și la premiile câștigate și modele dedicate iubitorilor de performanță extremă și viteze fără compromisuri.

HP OMEN a reprezentat întotdeauna gaming-ul de înaltă performanță la prețuri accesibile. Echipat cu procesare grafică de clasă, display de înaltă rezoluție și o abordare orientată spre design a managementului termic, fiecare formă și opțiune au fost folosite pentru a optimiza HP OMEN 16 pentru un gaming legendar.

Un alt premiant este și HP OMEN 17, fiecare caracteristică a echipamentului fiind reglată pentru performanțe optime de gaming, dar pentru permite utilizatorului să efectueze cu ușurință și mai multe sarcini între jocuri, browsere și aplicații.

HP OMEN 17 oferă puterea desktop-ului de gaming sub forma unui laptop, astfel încât jucătorii să poată fi competitivi de oriunde. Echipat cu cea mai recentă grafică NVIDIA, satisfacția unui gamer adevărat va fi pe măsura pasiunii lui.

OMEN by HP 45L este desktop-ul de gaming creat pentru viitor. Suport superior pentru răcire lichidă, componente complet upgradabile, suport complet pentru plăci de bază ATX și placă grafică duală SLI, reînnoirea desktop-ului a fost gândită de la interior către exterior. În felul acesta, au putut fi explorate diferite moduri de aranjare a plăcilor, a răcirii și șasiului, în vederea unei configurații deschise, construită pentru performanțe extreme.

OMEN by HP 45L dispune de un sistem revoluționar de răcire, denumit „cryo chamber”, care oferă un flux suplimentar de aer prin deplasarea radiatorului PC-ului în afara șasiului principal, pentru aspirarea aerului extern în locul reciclării aerului mai cald din interiorul sistemului.

Monitorul de gaming HP OMEN 27u oferă un joc fluid, cadre mai rapide, grafică clară, cu un efort redus al ochilor. Este primul monitor 4K din lume din seria HDMI 2.1, compatibil cu toate consolele de ultimă generație.

O bază în formă de romb oferă tastaturii o poziție ergonomică pentru un joc îmbunătățit. Iluminarea ambientală din spate se potrivește cu culorile conținutului afișat pe ecran pentru o experiență de utilizator și mai captivantă.

La CES 2022, HP a anunțat și prima sa linie de periferice de gaming de la achiziționarea HyperX, printre care mouse-ul wireless Pulsefire Haste, tastatura Alloy Origins 65 și primul gamepad dezvoltat pentru cloud gaming – HyperX Clutch.  În plus, a fost prezentat și remarcabilul set de căști wireless Cloud Alpha, construit pentru a rezista până la 300 de ore de utilizare intensă cu o singură încărcare.

La categoria perifericelor dedicate PC-ului, un premiu binemeritat pentru inovație l-a câștigat și HP smart Tank 7600. Prima imprimantă din lume cu rezervoare de cerneală iluminate, HP smart Tank 7600 are o nouă interfață tactilă inovatoare de 3 inchi, integrată perfect în echipament și care dispare atunci când nu este utilizată.

Un display frontal multiplu tip LED RGB traduce instantaneu utilizatorului diferitele stări ale imprimantei. O abordare ecologică în timpul creației și dezvoltării echipamentului a ajutat la valorificarea a peste 25% din plastic reciclat, păstrându-se în același timp un design extrem de contemporan, care se potrivește perfect în orice mediu de lucru modern.

Întreg portofoliul de echipamentele lansare de HP Inc. la ediția de anul acesta de CES îl puteți descoperi aici. Mai multe detalii, cât și lista completă a premianților de la CES 2022, găsiți aici.

Articole asemănătoare