Inovațiile Dell Technologies premiate la CES 2022

11 Ianuarie 2022 Timp de citire: 7 minute

Inovațiile Dell Technologies sunt recunoscute anual în cadrul CES și reprezintă viziunea Dell cu privire la trendul nevoilor de tehnologie. Dell Technologies își cunoaște foarte bine utilizatorii și impresionează de fiecare dată prin răspunsul proactiv la dorințele pasionaților de tehnologie.

Inovațiile Dell Technologies cele mai recente susțin modul prin care designul accelerează reutilizarea produselor pentru reducerea emisiilor de carbon. Munca în format hibrid înseamnă flexibilitate și productivitate pentru toți, oriunde. Trecerea sau tranziția fără întreruperi între dispozitive și locații vor pune bazele unor experiențe de lucru hibride motivante.

Periferice inteligente Dell Technologies

Inovațiile Dell Technologies
Inovațiile Dell Technologies

La CES 2022, unul dintre produsele care a primit aprecierile juriului format din specialiști cu expertiză în domeniul tehnologiei, ziariști, designeri și ingineri este Dell UltraSharp 32 4K Video Conferencing Monitor (U3223QZ). Acest monitor este primul din clasa lui care folosește tehnologia de panou IPS Black pentru un contrast și culoare remarcabile.

Conceput pentru a oferi cele mai bune experiențe de colaborare, conectate și vizuale, acest monitor de videoconferință este certificat Teams. În plus, dispune de caracteristici de confidențialitate și productivitate, cum ar fi SafeShutter, ExpressSign-in, ComfortView Plus, Picture-in-Picture/Picture-by- Imagine și Keyboard-Video-Mouse.

Tot la categoria perifericelor PC inteligente, întâlnim un nou premiant sub forma unei camere web. Cu Dell UltraSharp Webcam, experimentați o calitate video clară, luminoasă, de calitate profesională și o calitate uimitoare a imaginii. Senzorul 4K Sony STARVIS™ captează mai multă lumină pentru a oferi o claritate video vie și vibrantă a camerei.

Cu Digital Overlap HDR, camera garantează o calitate superioară a imaginii în medii cu iluminare extremă. Imaginile de calitate inferioară din cauza condiților de lumină slabă sunt eliminate automat.

Dell Alienware

Inovațiile Dell Technologies

Printre inovațiile Dell Technologies premiate la CES 2022, nu puteau lipsi produsele de gaming Alienware. Proiectat cu curbe expresive și o formă emblematică, sculptată, noul Alienware Aurora R13 / R14 oferă puterea supremă de joc. În plus, Alienware Aurora vine cu o actualizare completă la cele mai recente tehnologii de gaming.

Pentru designul exterior al noului Alienware Aurora s-a folosit o abordare unică astfel încât să arate incredibil din orice unghi. Venit parcă din alte galaxii, designul Alienware Aurora este recunoscut instantaneu de cei mai pasionați jucători. Șasiul cu acustică redusă, performanța termică îmbunătățită și componentele folosite fac din Alienware Aurora cel mai dorit desktop de gaming.

Inovațiile Dell Technologies

Un desktop de gaming precum Alienware Aurora are nevoie și de un monitor pe măsură: Alienware 34 Curved OLED Gaming Monitor (AW3423DW). Primul monitor OLED Quantum-Dot din lume oferă cele mai bune performanțe de gaming din clasa lui, datorită tehnologiei revoluționare Quantum Dot.

Monitorul oferă o experiență de vizionare reală, cu acoperire extinsă a culorilor, raport de contrast infinit și capacitatea de a afișa deep black. A fost perfecționat pentru dezvoltatorii de jocuri, creatorii de conținut, dar în special pentru satisfacerea nevoilor jucătorilor pasionați, care solicită timp de răspuns instantaneu și un frame rate foarte mare.

Noile căști de gaming wireless Alienware Tri-Mode au fost create pentru a captiva utilizatorii în sunet 3D cu Dolby Atmos. Cu multiple modalități de conectare, wireless, Bluetooth 5.2 sau prin cablu de 3,5 mm, Alienware Tri-Mode sunt echipate cu microfoane cu inteligență artificială pentru anularea zgomotului (Active Noise Cancelling – ANC).

Comunicarea este clară în timpul jocurilor sau apelurilor, indiferent dacă se utilizează microfonul detașabil sau microfonul integrat. Comenzile tactile de pe căștile din dreapta permit utilizatorilor să controleze volumul, apelurile, pornirea sau dezactivarea ANC.

Dell XPS

Tot la CES 2022, Dell Technologies a anunțat și lansarea noului laptop XPS13 Plus. Reproiectat de la zero, noul Dell XPS13 Plus este cel mai puternic XPS de până acum, inspirat fiind de Generația Z de utilizatori.

Modern și elegant, accesibil și eficient, noua definiție de premium ia forma lui Dell XPS 13 Plus pentru a oferi performanță într-un design de clasă. Dell XPS 13 Plus vine cu o tastatură edge-to-edge, fără spații pierdute sau neutilizate, un touchpad de sticlă, margini curbate cu o estetică modernă ce impresionează prin abordare minimalistă elegantă.

Mai multe detalii, cât și lista completă a premianților de la CES 2022, găsiți aici.

Articole asemănătoare