Inovațiile Dell Technologies premiate la CES 2022

11 Ianuarie 2022 Timp de citire: 6 minute

Inovațiile Dell Technologies sunt recunoscute anual în cadrul CES și reprezintă viziunea pe care Dell Technologies o are cu privire la trendul nevoilor utilizatorilor de tehnologie IT. Dell Technologies își cunoaște foarte bine utilizatorii și impresionează de fiecare dată prin răspunsul proactiv la dorințele pasionaților de tehnologie, cu atât mai mult cu cât tehnologia joacă un rol extrem de important în munca în format hibrid.

Cele mai recente concepte Dell susțin atât modul prin care designul poate accelera reutilizarea produselor și materialelor de producție în vederea reducerii deșeurilor și emisiilor de carbon, cât și dezvoltarea soluțiilor conceptuale pentru facilitarea unei mai bune comunicări și colaborări între oameni.

Munca în format hibrid înseamnă flexibilitate și productivitate pentru toți, oriunde. Trecerea sau tranziția fără întreruperi între dispozitive și locații vor pune bazele unor experiențe de lucru hibride motivante.

La CES 2022, unul dintre produsele care a primit aprecierile juriului format din specialiști cu expertiză în domeniul tehnologiei, ziariști, designeri și ingineri este Dell UltraSharp 32 4K Video Conferencing Monitor (U3223QZ).

Primul din clasa lui, care folosește tehnologia inovatoare de panou IPS Black pentru un contrast și culoare remarcabile, dispune de cea mai inteligentă cameră web din lume într-un monitor hub USB-C 4K de 31,5 inchi.

Conceput pentru a oferi cele mai bune experiențe de colaborare, conectate și vizuale, acest monitor avansat de videoconferință este certificat pentru Microsoft Teams și oferă caracteristici de confidențialitate și productivitate, cum ar fi SafeShutter, ExpressSign-in, ComfortView Plus, Picture-in-Picture/Picture-by- Imagine și Keyboard-Video-Mouse (KVM).

Tot la categoria perifericelor PC inteligente, întâlnim un nou premiant sub forma unei camere web. Cu Dell UltraSharp Webcam, experimentați o calitate video clară, luminoasă, de calitate profesională și o calitate uimitoare a imaginii. Senzorul 4K Sony STARVIS™ captează mai multă lumină pentru a oferi o claritate video vie și vibrantă a camerei.

Cu Digital Overlap HDR, camera web garantează o calitate superioară a imaginii în medii cu iluminare extremă, în condiții de lumină slabă imaginile de calitate inferioară fiind eliminate automat. Auto Framing-ul cu Inteligență Artificială menține utilizatorii în centrul ecranului, Dell UltraSharp Webcam oferind un zoom digital de 5X, câmpuri vizuale multiple și Dell ExpressSign-in.

Din lista premianților CES 2022, nu puteau lipsi produsele de gaming Alienware. Proiectat cu curbe expresive și o formă emblematică, sculptată, noul Alienware Aurora R13 / R14 oferă puterea supremă de joc cu o actualizare completă la cele mai recente tehnologii de gaming.

Cu un design venit din alte galaxii și recunoscut instantaneu de cei mai pasionați jucători, noul Alienware Aurora a fost conceput într-o abordare unică la 360 ​​de grade a designului exterior, pentru a arăta incredibil din orice unghi.

Un nou șasiu cu acustică redusă, performanță termică îmbunătățită, plus cele mai noi procesoare și plăci video disponibile, fac din Alienware Aurora cel mai dorit desktop de gaming.

Un desktop de gaming precum Alienware Aurora are nevoie și de un monitor pe măsură: Alienware 34 Curved OLED Gaming Monitor (AW3423DW). Primul monitor OLED Quantum-Dot din lume oferă cele mai bune performanțe de gaming din clasa lui, datorită tehnologiei revoluționare Quantum Dot.

Monitorul oferă o experiență de vizionare reală, cu acoperire extinsă a culorilor, raport de contrast infinit și capacitatea de a afișa deep black. A fost perfecționat pentru dezvoltatorii de jocuri, creatorii de conținut, dar în special pentru satisfacerea nevoilor jucătorilor pasionați, care solicită timp de răspuns instantaneu și un frame rate foarte mare.

Noile căști de gaming wireless Alienware Tri-Mode au fost create pentru a captiva utilizatorii în sunet 3D cu Dolby Atmos. Cu multiple modalități de conectare, wireless, Bluetooth 5.2 sau prin cablu de 3,5 mm, Alienware Tri-Mode sunt echipate cu microfoane cu inteligență artificială pentru anularea zgomotului (Active Noise Cancelling – ANC).

Comunicarea este clară în timpul jocurilor sau apelurilor, indiferent dacă se utilizează microfonul detașabil sau microfonul integrat. Comenzile tactile de pe căștile din dreapta permit utilizatorilor să controleze volumul, apelurile, pornirea sau dezactivarea ANC.

Tot la CES 2022, Dell Technologies a anunțat și lansarea noului laptop XPS13 Plus. Reproiectat de la zero, noul Dell XPS13 Plus este cel mai puternic XPS de până acum, inspirat fiind de Generația Z de utilizatori.

Modern și elegant, accesibil și eficient, noua definiție de premium ia forma lui Dell XPS 13 Plus pentru a oferi performanță într-un design de clasă. Dell XPS 13 Plus vine cu o tastatură edge-to-edge, fără spații pierdute sau neutilizate, un touchpad de sticlă, margini curbate cu o estetică modernă ce impresionează prin abordare minimalistă elegantă.

Mai multe detalii, cât și lista completă a premianților de la CES 2022, găsiți aici.

Articole asemănătoare