Inovațiile Asus premiate la CES 2022

10 Ianuarie 2022 Timp de citire: 5 minute

Consumer Electronics Show (CES) este cel mia mare eveniment de tehnologie din lume. Organizat de Consumer Technology Association, CES 2022 a adunat în Las Vegas peste 2200 de expozanți din 159 de țări. CES Innovation Awards premiază anual design-ul și tehnologiile remarcabile care stau la baza celor mai noi produse de consumer. La ediția de anul acesta, inovațiile Asus au reușit să impresioneze și să câștige nu mai puțin de 15 premii.

Inovațiile ASUS

La categoria Smart Home, Asus ZenWiFi Pro ET12 stabilește un nou standard a rețelei WiFi pentru întreaga casă. Acesta oferă o acoperire incredibilă, WiFi de 11 Gbps, securitate, control parental, porturi Ethernet 2.5G duale și tehnologia RangeBoost Plus. Asus ZenWifi Pro ET12 vă permite să vă bucurați de viteză și fiabilitate în utilizare.

RangeBoost Plus folosește mai multe tehnologii exclusive Asus pentru a îmbunătăți raza și acoperirea semnalului WiFi cu până la 38%. Tehnologia RangeBoost Plus folosește un chipset Broadcom de ultimă generație și un procesor quad-core de 2,0 GHz pe 64 biti.

10 din cele 15 premii câștigate de ASUS la CES 2022 au fost dedicate produselor de gaming

Asus Zephyrus

Inovațiile ASUS

Lista premianților începe cu Asus ROG Zephyrus G14, laptopul de gaming dotat cu cele mai recente procesoare AMD Ryzen™ 9. Sistemul inovator LED AniMe Matrix™ oferă un conținut mai viu și mai multe posibilități de interacțiune. Cele mai recente jocuri se vor experimenta cu un afișaj de înaltă rezoluție de până la 120Hz QHD.

Validat Pantone® și susținut de Dolby Vision, afișajul este perfect atât pentru jocuri, cât și pentru munca de birou. Asus ROG Zephyrus G14 vă oferă puterea de care aveți nevoie întreaga zi, încărcare USB Type-C și conectivitate Wi-Fi 6E.

Inovațiile ASUS

Colaborarea ROG cu Alan Walker integrează interactivitatea software și hardware permițând jocurilor și muzicii electronice să atingă o altă dimensiune. Ambalajul ROG Remix în sine este un sampler DJ care, odată conectat la laptop, declanșează 18 efecte de sunet și efecte de iluminare animate.

Pe capac, display-ul AniMe Matrix™ poate afișa animații personalizate, vizualizări audio live și Omni, un animal de companie virtual interactiv.

Asus TUF

Inovațiile ASUS

Asus TUF Dash F15 aduce procesorul Intel® Core™ i7, GeForce RTX™ 3070 și RAM DDR5 într-o formă ultra-portabilă. Puterea este îmblânzită cu un design avansat de răcire, cu ventilatoare Arc-Flow ce măresc fluxul de aer.

Ecranul QHD 165Hz are un design subțire care, împreună cu sunetul surround creează o experiență de joc extrem de captivantă. Cu o grosime de doar 19,95 mm, șasiul îndeplinește standardele de durabilitate MIL-STD. Asus TUF Dash F15 le permite utilizatorilor să efectueze mai multe sarcini decât oricând datorită bateriei și încărcării rapide Type-C.

Inovațiile ASUS

Asus Zephyrus Duo 16 combină forma inovatoare de laptop de gaming, cu ecranul dublu pentru performanțe optime.

Cel de-al doilea afișaj se ridică și culisează către afișajul principal în mod automat pe măsură ce se deschide capacul. Culisarea afișajului deschide astfel și sistemul de ventilație pentru a crește eficiența răcirii.

Asus ROG

Inovațiile ASUS

Spiritul Republic of Gamers se află și în ADN-ul noilor serii Asus ROG Strix SCAR & ROG Strix G. Concepute pentru a răspunde dorinței de performanță a gamerilor adevărați, Asus ROG vine cu procesoare, GPU-uri și display-uri de top.

Cei mai pasionați gameri se vor bucura de performanța ridicată pe care laptopurile Asus ROG Strix le au de oferit. Acestea beneficiază de un design atractiv, memorie DDR5 și procesor AMD Rembrandt sau Intel Alder lake-P.

Inovațiile ASUS

Știm și ce o să vă adăugați pe lista dorințelor din 2022: Asus ROG Flow Z13. Asus ROG Flow Z13 combină portabilitatea și flexibilitatea unei tablete cu performanța unui laptop de gaming. Cea mai puternică tabletă de jocuri din lume le permite jucătorilor să joace jocurile lor preferate oriunde și oricând. Cu un ecran de 13 inchi, jucătorii se pot bucura de o experiență de joc captivantă și fără compromisuri.

Accesorii Asus ROG

Inovațiile ASUS

Asus ROG MAXIMUS Z690 Extreme Glacial este o placă de bază EATX răcită cu lichid pentru o răcire optimizată. Inovațiile Asus premiate la CES combină capacitățile de overclocking cu suportul pentru memorii de mare viteză pentur performanță maximă.

Inovațiile ASUS

Asus ROG Rapture GT-AXE16000 este primul router de jocuri 4×4 160MHz quad-band din lume capabil să suporte tehnologia WiFi 6E. Dispunând de suport pentru lățime de bandă de până la 160Mhz și suport pentru viteze de până la 16000Mbps, Asus ROG Rapture GT-AXE16000 duce capacitatea de conectivitate la următorul nivel.

Împreună cu tehnologia exclusivă ASUS RF și RangeBoost Plus, folosește mai multe funcții Broadcom, care îmbunătățesc raza de acțiune a semnalului WiFi.

Inovațiile ASUS

Scaunul Asus ROG Ergo Gaming are un design ergonomic pentru a oferi un suport mai bun, asigurând o postură bună în timpul jocurilor. Primul scaun ROG de acest tip, le permite jucătorilor să se bucure de jocuri captivante, în timp ce își relaxează corpul într-un scaun extrem de reglabil.

Un panou acustic detașabil reduce interferența de zgomot din jur, iar un mod mobil extinde cotierele la o înălțime mare, astfel încât jucătorii să-și poată ține telefonul la nivelul ochilor, pentru un confort de vizualizare mai mare, fără a fi cocoșați. În plus, cotierele au căptușeală suplimentară și pot fi reglate la diferite înălțimi, pentru un confort maxim.

La partea de căști, Asus ROG Cetra TWS Pro oferă conexiuni wireless și cu fir pentru versatilitate totală și sunet de înaltă calitate, într-o varietate de scenarii.

DAC ESS 9281 de înaltă rezoluție oferă un sunet real, iar microfonul Asus AI cu anularea zgomotului asigură comunicații clare. De asemenea, conexiunile wireless cu latență scăzută mențin sincronizarea video și audio pentru experiențe avansate de joc oriunde.

Asus ZenScreen

La categoria perifericelor și accesoriilor PC, ASUS ZenScreen OLED MQ este primul monitor OLED portabil din lume care satisface nevoile de lucru, gaming și creare conținut de oriunde te-ai afla. Seria este disponibilă în 13,3 inchi și 15,6 inchi, având un corp subțire din metal de 5 mm și greutate de 500 g și 600 g pentru o portabilitate maximă.

Cu certificare VESA Display HDR 400 și raport de contrast ultra-înalt, ASUS ZenScreen OLED MQ afișează culori reale folosind o gamă 100% DCI-P3. Seria MQ oferă conectivitate versatilă cu 3 porturi Type-C și 1 mini port HDMI. Este inclusă o husă inteligentă elegantă, care se deschide pentru a oferi mai multe unghiuri de poziționare.

Asus ProArt Display PA169CDV este un monitor creativ uimitor cu rezoluție 4K și Display HDR 400, compatibil cu stylus-ul Wacom EMR. Cele două variante de utilizare oferă utilizatorilor o experiență versatilă. Suportul de sus este proiectat pentru a fi mai aproape de comenzile rapide de tastatură în Adobe, iar suportul de jos este proiectat pentru un al doilea monitor de afișare.

Asus ProArt Display PA169CDV are certificare Calman Verified și este pre-calibrat din fabrică pentru a oferi o diferență de culoare Delta E<2. Este, de asemenea, prima tabletă validată Pantone® din lume care oferă experiența de desen Feel-By-Wacam.

Asus Zenbook

Asus Zenbook 14X OLED UX5400 este un notebook ultra-subțire, special conceput pentru mobilitate excelentă și cea mai bună utilizare. A fost construit pentru o durabilitate ridicată din cele mai noi materiale, fiind cel mai compact notebook Asus de până acum.

Având un ecran tactil de 16:10 4K OLED HDR NanoEdge pentru cel mai intens negru și cele mai vii culori, Asus Zenbook 14X OLED UX5400 oferă utilizatorilor o experiență de lucru captivantă și o productivitate ridicată.

Nu în ultimul rând pe lista câștigătorilor, Asus Zenbook 14 Flip OLED este cel mai subțire laptop convertibil de 14 inchi din lume, cu un ecran tactil NanoEdge cu raport de aspect 4K OLED HDR 16:10, care oferă imagini excepțional de realiste.

Asus Zenbook 14 Flip OLED este echipat cu un procesor mobil Intel® Core™ de generația a 11-a sau AMD Ryzen™ seria 5000, pentru multitasking și productivitate fără efort. Balamaua ErgoLift la 360° permite diferite moduri de utilizare și vizualizare — laptop, suport, cort, tabletă sau oricare altă poziționare.

Mai multe detalii, cât și lista completă a premianților de la CES 2022, găsiți aici.

Articole asemănătoare