Digitalizarea IMM-urilor de producție cu KFactory

04 August 2023 Timp de citire: 7 minute

Reimaginează-ți operațiunile de producție într-o fabrică prin automatizarea proceselor. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, companiile din industria de producție pot ajunge să realizeze mai mult cu mai puține resurse. Având la bază conceptele de Industrial Internet of Things (IIoT) și Machine Learning, KFactory vine în întâmpinarea companiilor de producție ce doresc să crească performanța utilajelor industriale și a operatorilor, toate acestea având ca rezultat creșterea profitabilității. 

Platforma monitorizează și învață felul în care echipamentele industriale, operatorii, comenzile și echipele de suport se comportă și interacționează în timpul procesului de producție, astfel încât managerii să poată avea vizibilitate totală asupra întregului proces și să poată lua decizii rapide și informate.

KFactory, o platformă potrivită în aproape toate întreprinderile de producție

KFactory Core

KFactory Core se implementează în câteva săptămâni și poate fi integrat cu modele variate de echipamente noi sau vechi, de la diferiți furnizori.

Soluția analizează evenimentele de operare capturate într-o perioadă mai lungă de timp, oferind informații și răspunzând la întrebări precum DE CE s-a întâmplat un eveniment, nu doar la CE s-a întâmplat.

Periodic, trimite rapoarte și analize către toți managerii operaționali.

KFactory Analytics

KFactory Analytics este utilizat pentru a obține o vizibilitate completă asupra proceselor operaționale, de la producție la întreținere, lanțul de aprovizionare și calitate.

KFactory Knowledge

Prin utilizarea machine learning, KFactory Knowledge înțelege activ modul în care evoluează procesele operaționale și poate identifica potențiale probleme și comportamente.

Supraveghează procesele operaționale 24/7, învățând continuu de la fiecare beneficiar. Pe măsură ce se colectează mai multe date despre beneficiari, rezultatul devine mai precis, sporind valoarea datelor.

Echipa de Ingineri Virtuali®

  • Leagă inginerii reali cu toate sursele de date operaționale din fabrică;
  • Regrupează producția, întreținerea, lanțul de aprovizionare, calitatea și sustenabilitatea într-o singură conversație firească;
  • Inginerii virtuali vorbesc peste 45 de limbi, ajutând companiile multinaționale în drumul lor spre diversitate;
  • Disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, răspunzând la întrebări despre activitățile operaționale și urmărind procesele.

Pentru mai multe informații despre digitalizarea ciclului de producție, cât și pentru configurarea soluțiilor KFactory și oferte comerciale, contactați cel mai apropiat reprezentant NOD.

Articole asemănătoare