Ai grijă de securitatea datelor tale cu Rescue Data Recovery Services de la Seagate

03 Martie 2023 Timp de citire: 6 minute

Serviciile de recuperare a datelor Rescue Data Recovery Services cu care au fost echipate unități de monitorizare SkyHawk elimină costurile ridicate ale recuperării datelor în cazul pierderii datelor, oferind în plus clienților lor securitate și eficiență.

Seagate este lider în industria memoriilor de stocare în masă de peste 40 de ani. Își datorează poziția înaltă și stabilă pe piață în primul rând clienților, care au apreciat produsele și serviciile de cea mai înaltă calitate legate de stocarea datelor în multe sectoare și industrii.

Practic, de la lansarea gamei largi de memorie pentru supraveghere SkyHawk, Seagate a dovedit încă o dată că este de neegalat atunci când vine vorba de unități special concepute pentru sistemele de supraveghere și securitate 24/7.

Cel mai nou produs Seagate, SkyHawk AI 20 TB este o unitate rapidă de înaltă performanță, care a debutat recent pe piața europeană.

Sarcina constantă, funcționarea 24/7 și nivelurile ridicate de vibrații pot deteriora cu ușurință un hard disk standard. În schimb, Seagate Skyhawk AI este construit pentru a funcționa tocmai într-un astfel mediu dur.

Rigiditatea mai mare și gestionarea avansată a consumului de energie ce îi permite să-și scadă temperatura, a dus la posibilitatea prelungirii semnificative a duratei de viață a dispozitivului.

Seagate Skyhawk AI a fost proiectat având în vedere sistemele de supraveghere utilizând inteligența artificială. Astfel, acceptă până la 64 de camere HD și 32 de fluxuri AI suplimentare.

Datorită firmware-ului inovator ImagePerfect AI, unitățile SkyHawk previn pierderea cadrelor, în timp ce încărcăturile de lucru la clasa corporate de 550 TB/an asigură o fiabilitate ridicată.

O caracteristică distinctivă suplimentară a unităților din seria Skyhawk AI este factorul MTBF de 2,5 miloane ore și o garanție de producător de 5 ani ca standard.

Seagate a creat, de asemenea, SkyHawk Health Management (SHM), un software de monitorizare a unităților conceput pentru prevenire, intervenție și recuperare. Este disponibil pe hard disk-urile standard SkyHawk* și SkyHawk AI pentru sistemele de supraveghere.

 „Planul de recuperare a datelor este un fel de asigurare, datorită căreia datele Clientului pot fi recuperate cu o rată de succes de peste 90% într-unul dintre laboratoarele Seagate.

Este de remarcat faptul că Seagate este singurul producător de unități din lume care folosește propriul laborator de recuperare a datelor.

Recuperarea datelor de la Seagate este un serviciu complex, include transportul gratuit al unității, precum și al unității externe utilizate pentru a transporta datele recuperate, iar întregul proces poate fi urmărit de utilizator on-line”, a declarat Karol Narojczyk, VIA Lead for Eastern Europe la Seagate.

Recuperarea datelor poate fi costisitoare. De aceea, majoritatea unităților Seagate cuprind și Rescue Data Recovery Services planuri de salvare a datelor timp de trei ani de la cumpărare.

Datorită acestora, poți obține acces la o echipă globală de experți de talie mondială în recuperarea datelor în cazul pierderii neașteptate a datelor cauzate de defecțiuni mecanice, daune accidentale sau dezastre naturale.

 * – SHM este disponibil pentru capacități de unitate de 4TB și peste

Pentru mai multe soluții de stocare și produse Seagate, puteți contacta cel mai apropiat partener NOD.

Articole asemănătoare