Bitdefender GravityZone Business Security Premium, protecție avansată pentru endpoint-uri

26 Martie 2023 Timp de citire: 7 minute

86% dintre cei peste 250 de utilizatori, care au scris un review despre Bitdefender GravityZone Business Security Premium pe Gartner Peers Insight (cea mai cunoscută pagina de recenzii software de business) recomandă această platformă EDR și altor clienți. Cu o medie de 4.4 din 5, dar cu 4.6 din 5 la capabilităţi şi functionalități, Bitdefender GravityZone Business Security Premium se plasează în fruntea clasamentelor la categoria platforme pentru Endpoint Protection dedicate companiilor.

Bitdefender GravityZone Business Security Premium este o platformă de securitate pentru endpoint-uri îmbogăţită cu algoritmi de machine learning, pentru o învăţare rapidă şi Human Risk Analytics, pentru o perspectivă esenţială asupra comportamentului utilizatorilor. Integrează numai puţin de 30 de tehnologii de securitate şi este una dintre cele mai complexe soluţii din portofoliul Bitdefender.

Pentru că peste 68% dintre organizaţii (conform studiului Ponemon Insistute) au trecut prin cel puţin un atac la nivel de endpoint, iar experții în securitate consideră că frecvenţa va creşte, cu NOD și Bitdefender companiile româneşti pot avea mai multă protecţie la acelaşi cost. Clienții noi care cumpără Bitdefender GravityZone Business Security Premium prin NOD, până la 31 martie 2023, primesc 6 luni extindere de valabilitate pentru licenţele pe 1 an și 12 luni extindere pentru cele pe 2 ani.

Soluția Bitdefender este proiectată cu precădere pentru protecție împotriva amenințărilor cibernetice sofisticate. Acestea sunt atacuri care utilizează tehnici și tehnologii avansate pentru a încerca să penetreze și să compromită securitatea sistemelor informatice și a datelor sensibile ale organizațiilor. Ca forme de atac, includ malware-ul avansat (cum ar fi viruşi, troiani, spyware), atacurile de tip phishing, atacurile DDoS (Distributed Denial of Service), atacurile asupra vulnerabilităților de securitate ale sistemelor și rețelelor, și multe altele. Amenințările cibernetice sofisticate sunt concepute pentru a fi greu de detectat și de contracarat și pot avea un impact semnificativ asupra afacerii sau organizației afectate.

Pentru o imagine mai bună asupra celor mai relevante amenințări cibernetice şi cum vor evolua acestea până în 2030  accesaţi şi acest Raport ENISA.

Despre Bitdefender GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium este un produs de business și nu trebuie confundat cu cele dedicate utilizării în medii SoHo (Small Office/HomeOffice). Soluția oferă protecție pentru întregul spectru de amenințări cibernetice sofisticate și integrează antivirus, anti-malware, firewall, sandbox, etc. Funcţionează similar pe Windows, Linux și MacOS şi oferă o consolă unică pentru orice tip de endpoint-uri: fizice, virtuale, cloud, mobile etc. Include capabilități anti-ransomware, reducerea suprafeței de atac, evaluări scor de risc, apărare împotriva atacurilor fileless și de rețea, cu opțiuni de management în cloud sau on-premises într-o consolă integrată și centralizată de management.

5 motive să utilizaţi Bitdefender GravityZone Business Security Premium 

Dacă doriţi o protecţie superioară la nivel de endpoint, împotriva atacurilor avansate, soluția Bitdefender este ceea ce vă trebuie. Sunt multe motive pentru susținerea acestei recomandări, dar am sintetizat, mai jos, 5 dintre cele mai importante:

Bitdefender GravityZone Business Security Premium a obţinut un scor excelent și în evaluările PCMAG, 4.5 din 5, concluzia finală fiind că oferă o securitate puternică de nivel business, este ușor de instalat şi configurat şi include unelte complete pentru administrare şi control. Mai mult, produsul se evidenţiază prin capabilităţile avansate de detecţie şi prin protecţia superioară împotriva atacurilor ransomware.

Pentru alte detalii tehnice accesați Fișa de produs și nu uitați că până la finalul lunii martie 2023, clienţii noi care cumpără Bitdefender GravityZone Business Security Premium prin NOD primesc 6 luni extindere de valabilitate pentru licenţele pe 1 an și 12 luni extindere pentru cele pe 2 ani.

Pentru mai multe detalii despre această campanie ne puteți contacta la adresa bitdefender@nod.ro

Articole asemănătoare