10 avantaje ale achiziționării unui PC cu Windows 11 preinstalat

04 Septembrie 2023 Timp de citire: 6 minute

Deoarece dorim ca utilizarea unui PC să fie o experiență plug-and-play, sistemele din familia Horizon, proiectate și asamblate de NOD, vin cu Windows 11 preinstalat. Cu o diversitate de configurații hardware, PC-urile Horizon satisfac cerințele fiecărui utilizator și au un raport calitate-preț foarte competitiv.

În timp ce pentru anumite componente, cum ar fi memoria RAM sau spațiul de stocare, alegerile sunt mai evidente, mulți utilizatori se întreabă dacă merită să cumpere un PC cu Windows 11 preinstalat. Deși atrași de un preț de achiziție mai mic, mulți nu realizează că, în final, această opțiune poate să le coste mai mult, inclusiv bătăi de cap, frustrări și probleme.

Dar să analizăm avantajele pe rând și să despicăm firul în patru pentru a înțelege de ce este mai avantajoasă achiziționarea unui PC preinstalat cu Windows 11.

PC cu Windows 11

1. Compatibilitate

Un PC cu Windows 11 preinstalat este proiectat și testat pentru a funcționa fără probleme cu acest sistem de operare. Acest lucru înseamnă că este mai puțin probabil să apară probleme de compatibilitate la nivel de hardware, drivere, etc.

2. Preț mai mic

O licență Windows 11 OEM va costa mai puțin decât una cumpărată în regim retail. Prin urmare, este mai ieftin să cumpărați un PC preinstalat cu cel mai nou sistem de operare Microsoft decât să cumpărați separat PC-ul și licența Windows.

3. Performanță optimizată

Inginerii NOD selectează configurații hardware optime pentru versiunea specifică de Windows preinstalată. Astfel, PC-urile Horizon funcționează impecabil indiferent de configurația aleasă.

4. Satisfacție imediată

Atunci când achiziționați un PC cu Windows 11 preinstalat, utilizatorii se pot bucura de produs imediat, fără să fie nevoiți să instaleze singuri un sistem de operare de la zero. Acest lucru înseamnă formatare, instalare de drivere, posibile erori, adică timp pierdut și bătăi de cap.

5. Garanție și suport

PC-urile cu Windows 11 din familia Horizon vin cu garanție și suport din partea NOD sau a partenerilor de retail. Dacă apar probleme, asistența este ușor de obținut.

PC cu Windows 11

6. Actualizări de securitate

Windows 11 este proiectat cu accent pe securitate, iar PC-urile cu acest sistem de operare vin adesea cu funcții precum Windows Defender Antivirus și actualizări de securitate încorporate pentru a vă proteja dispozitivul de malware și amenințări de securitate.

7. Acces imediat la Microsoft Store

La achiziția unui echipament cu Windows 11 preinstalat, utilizatorii au acces instant la magazinul Microsoft, care oferă o gamă largă de aplicații și jocuri ce pot fi descărcate și instalate sigur și ușor. Sunt cca 800.000 de aplicații în magazinul Microsoft.

8. Integrare cu serviciile Microsoft

Dacă utilizați servicii Microsoft precum OneDrive, Office 365 sau Xbox Live, Windows 11 aduce o integrare mai ușoară și o funcționare mai fluentă.

9. Actualizări viitoare

Windows 11 va primi actualizări și îmbunătățiri regulate, iar avându-l preinstalat vă asigurați că PC-ul dumneavoastră este pregătit pentru actualizările viitoare fără a fi nevoie de instalare manuală. Conform politicii Microsoft, Windows 11 va avea un ciclu de viață de cel puțin 10 ani, fiind lansat în 2021, ceea ce înseamnă minim până în 2031.

10. Utilizare și configurare simplă

Configurarea unui PC nou preinstalat cu Windows 11 este de obicei simplă și este ghidată de instrucțiuni pe ecran. Alternativele precum Ubuntu, endlessOS, FreeDos etc., nu oferă nici pe departe aceeași experiență de utilizare.

Merită cumpărat un PC cu Windows 11 preinstalat?

Noi spunem că da, și de aceea întreaga familie Horizon are Windows 11, Home sau Pro, preinstalat. Dorim să oferim utilizatorilor cel mai bun raport calitate – preț și satisfacția achiziției unui PC de care să se bucure imediat. Totul fără bătăi de cap asociate cumpărării unei licențe sau chiar a unei piraterii, fără căutări și instalări de drivere potrivite și fără a apela la ajutorul unui prieten priceput.

Cumpărați cu încredere un echipament cu Windows 11 preinstalat din familia Horizon, iar NOD vă garantează un produs fiabil și satisfacția utilizării.

Articole asemănătoare