Bitdefender Business

Milioane de sisteme folosite de oameni, companii și instituții guvernamentale sunt protejate de soluțiile companiei, ceea ce face Bitdefender cel mai de încredere expert în combaterea amenințărilor informatice, în protejarea intimității și datelor și în consolidarea rezilienței la atacuri.

Ai nevoie de o soluție de securitate eficientă și ușor de administrat? Avem tot ceea ce-ți trebuie, de la protecția pentru endpoint-uri la cea pentru rețea sau cloud.

Bitdefender GravityZone Ultra

Cea mai performantă soluție pentru protejarea endpoint-urilor dumneavoastră: prevenție avansată, detecție extinsă, răspuns eficient și analiză de risc.

Bitdefender GravityZone Ultra

Cea mai eficientă protecție din lume pentru endpoint-uri

Prin centralizarea EDR și a tehnologiilor de analiză a riscurilor și reducere a suprafeței de atac într-un singur agent și o singură consolă, GravityZone utilizează 30 de niveluri de tehnici avansate pentru a opri cu succes breșele de securitate pe tot parcursul ciclului de viață al amenințării, de la primul contact, exploit, persistență sau activitate periculoasă.

eXtended Endpoint Detection and Response (XEDR)

Noua capabilitate de detecție și răspuns la nivel de endpoint de la Bitdefender extinde capabilitățile EDR de analiză și corelare a evenimentelor dincolo de granițele unui singur endpoint, pentru a vă ajuta să gestionați într-un mod mai eficient atacurile cibernetice complexe care implică mai multe endpoint-uri. XERD vă oferă în mod unic vizualizări asupra amenințărilor la nivel organizațional, astfel încât să vă puteți concentra asupra investigațiilor și să răspundeți în mod mai eficient.

Bitdefender GravityZone Ultra
Bitdefender GravityZone Ultra

Reducerea suprafeței de atac cu Endpoint Risk-Analytics și Human Risk-Analytics

Motorul de analiză a riscurilor de la Bitdefender vă permite să evaluați, ierarhizați și consolidați continuu configurațiile și setările de securitate necorespunzătoare, cu ajutorul unei liste ierarhizate, ușor de înțeles. De asemenea, identifică acțiunile și comportamentele utilizatorilor care prezintă un risc de securitate pentru organizația dumneavoastră. Prin simplificarea și automatizarea operațiunilor de securitate și reducerea continuă a suprafeței de atac, veți obține cele mai înalte niveluri de protecție cu cel mai redus cost de proprietate.

Soluțiile de securitate Bitdefender

Protejează toate dispozitivele individuale care se conectează la rețea sau la cloud.

Luați legătura cu noi
Bitdefender Business

Bitdefender GravityZone Email Security

Cea mai eficientă protecție cu niveluri multiple împotriva amenințărilor cunoscute, necunoscute și emergente transmise prin e-mail, pentru întreaga organizație.

Opriți fraudele prin e-mail înainte ca atacatorii să-și atingă scopul!

 • Protecție inegalabilă împotriva amenințărilor – Pachet complet de tehnologii pentru asigurarea unei protecții precise împotriva amenințărilor de securitate cunoscute, necunoscute și emergente transmise prin e-mail.
 • Protecție împotriva atacurilor de tip ”CEO fraud”/Business Email Compromise – Detectează amenințările care nu presupun malware, cum ar fi phishing-ul datelor de autentificare și e-mailurile trimise de impostori.
 • Multiple motoare de căutare – Motoare tradiționale bazate pe semnături combinate cu motoare antivirus cu funcționalități de analiză comportamentală pentru o protecție automată împotriva noilor tehnici bazate pe pachete de malware.
Bitdefender GravityZone Email Security

Bitdefender Managed Detection and Response (MDR)

IT-ul în general şi securitatea cibernetică în special au devenit atât de complexe, încât pentru multe companii este imposibil să deţină intern toate competenţele necesare. Pentru că specialiştii în cybersecurity sunt greu de găsit şi au salarii de top, contractarea unui serviciu ca Bitdefender Managed Detection and Response (MDR) este soluţia potrivită pentru asigurarea unui nivel superior de protecţie. Serviciul Bitdefender MDR combină cele mai noi tehnologii de securitate (network şi endpoint security) cu expertiza globală în materie de threat-hunting.

Bitdefender Managed Detection and Response

Protecție proactivă

 • Cele mai performante tehnologii de prevenție din industrie.
 • Threat hunting, threat intelligence și analiză disponibile 24x7x365 pentru a fi cu un pas înaintea instrumentelor, tehnicilor și procedurilor atacatorilor.
 • Analiza riscurilor asociate utilizatorilor pentru a înțelege comportamentul utilizatorilor.

Detecție avansată

 • Corelarea evenimentelor la nivelul endpoint-urilor și rețelei.
 • Informații privind amenințările la nivel global, provenite de la peste 500 de milioane de senzori.
 • Monitorizare proactivă personalizată a țintelor care constituie un risc cibernetic ridicat pentru compania dumneavoastră.
Bitdefender Managed Detection and Response
Bitdefender Managed Detection and Response

Costuri reduse

 • Analiști specializați de securitate, recrutați din cadrul agențiilor de informații din întreaga lume, realizează activități de threat hunting continuu și definesc modele de amenințări.
 • Remediere automată pe baza playbook-urilor de produs și a playbook-urilor experților din domeniul securității.
 • Timpi reduși de infiltrare a atacatorilor.

Soluțiile de securitate Bitdefender

Protejați-vă stațiile de lucru cu ajutorul securității de avangardă, cu straturi multiple.

Luați legătura cu noi
Bitdefender Business

Soluții de securitate Bitdefender pentru cele mai diverse verticale

Educație

Investiția în educație şi digitalizare este o investiție în viitorul societății.

Servicii

În epoca digitală, experienţa de client devine principalul diferenţiator.

Afaceri mici și mijlocii

IT ca serviciu, cea mai accesibilă cale spre transformarea digitală.

Spitale & Clinici

Sistemul medical al viitorului se construiește cu inovatiile din tehnologie.

Retail & HoReCa

Retailul modern exploatează tehnologia pentru a oferi o experienţă personalizată fiecărui client.

Logistică

Inovațiile tehnologice contribuie la creșterea eficienței, reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Producție

În economia modernă, inovarea și creșterea eficienței sunt imposibile fără tehnologiile potrivite.

Automotive

Tehnologia transformă profund industria auto și modul de colaborare la nivel de ecosistem.