Lăsați-vă captivat de joc cu Alienware X15 R2, un PC care acceptă Dolby Vision™ și Dolby Atmos®. Dolby Vision™ încorporează metadatele definite de studiouri și dezvoltatori, permițând, astfel, profiluri de culoare optime și experiențe vizuale uimitoare. Pe de altă parte, Dolby Atmos® oferă o tehnologie de sunet scalabilă, care poziționează fiecare voce și instrument în spațiul propriu, astfel încât experiența dvs. de joc să fie identică cu viziunea creatorilor.

Alienware X15 R2

ALIENWARE X15 R2 – CARACTERISTICI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Trăiți experiența performanței de elită în jocurile și aplicațiile preferate cu procesoarele Intel® Core™ cu până la 14 nuclee, din generația 12. În plus, forțați limitele performanței cu placa grafică NVIDIA® GeForce RTX™, echipată acum cu Dynamic Boost 2.0 și tehnologia Deep Learning Super Diagnostic (DLSS).

Dynamic Boost 2.0 susținut de inteligenta artificială gestionează energia cadru cu cadru, oferind automat o putere optimizată între procesorul grafic, memoria procesorului grafic și procesor, pentru o creștere a performanței fără precedent. În plus, DLSS oferă și ea un plus de performanță, prin utilizarea nucleelor Tensor.

Alienware X15 R2

ALIENWARE X15 R2 – DESIGN EVOLUAT

Noul design, Legend 2.0, beneficiază de un echilibru geometric pur, un nucleu închis la culoare și un finisaj neted mătăsos subliniat de vopseaua special proiectată, rezistentă la pete. În plus, iluminarea personalizată AlienFX RGB vă aduce un plus de stil, susținând până la 16,8 milioane de culori și având o nouă zonă de iluminare tip stadion.

TASTATURA SUPERIOARĂ

Alienware X15 R2 vă ajută să vă îmbunătățiți experiența de joc cu o tastatură cu viteză mare de răspuns, dotată cu iluminare cu LED RGB, tehnologie N-key rollover, tehnologie anti-ghosting, cursă a tastelor de 1,5 mm și taste media amplasate convenabil, în partea dreaptă. În plus, accelerați acțiunea cu o ușurință incredibilă, comutând rapid între stările de alimentare „Viteză maximă” și „Echilibrată”, apăsând FN+F1.

Cea mai recentă versiune a Alienware Command Center include profiluri de joc cu reglare automată, o nouă interfață UI cu răspuns rapid, opțiuni intuitive de overclocking, setări AlienFX ușor de personalizat și acces la moduri unice de administrare energetică, create special pentru jocuri diferite. Cea mai recentă versiune a Alienware Command Center include profiluri de joc cu reglare automată, o nouă interfață UI cu răspuns rapid, opțiuni intuitive de overclocking, setări AlienFX ușor de personalizat și acces la moduri unice de administrare energetică, create special pentru jocuri diferite.

Ora de joacă, oricând.


Bucurați-vă de cele mai noi jocuri cu grafică extraordinar de reală. DirectX 12 vă permite să vă bucurați de o grafică captivantă, absolut uimitoare, la o frecvență înaltă a cadrelor.