CES 2024: TP-Link redefinește viața modernă printr-un ecosistem smart home complet și performanțe WiFi 7

22 Ianuarie 2024 Timp de citire: 8 minute

TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a participat la CES 2024, organizat în Las Vegas.

Prin intermediul gamei Tapo, TP-Link s-a poziționat deja ca și unul din pionierii industriei IoT, aducând la CES o nouă selecție de dispozitive care continuă devotamentului brandului Tapo de a inova încontinuu pentru a le oferi utilizatorilor o experiență din ce în mai bună.

INOVĂM ÎMPREUNĂ

Printre inovațiile TP-Link anunțate la CES 2024 se află:

Ecosistemul Tapo


În cadrul standului TP-Link de la CES, se află expus și Tapo H500. Aceasta este un Smart HomeBase ce servește ca și centrul de control al tuturor dispozitivelor smart home din locuință, fiind compatibil și cu protocoalele Matter și ONVIF. 

Adițional, acesta oferă și stocare locală pentru ecosistemul locuinței, cât și un suport de tabletă integrat, conceput pentru a facilita folosirea aplicației Tapo for Pad.

Camere de supraveghere. Tehnologia ColorPro Keyboard


La CES 2024, TP-Link a prezentat tehnologia revoluționară ColorProTM Night Vision, concepută pentru noile camere de exterior din gama Tapo și disponibilă deja în România prin intermediul modelului Tapo C325WB.

Concepută pentru condiții de iluminare redusă, tehnologia ColorProTM oferă înregistrări video mult mai calitative, prin comparație cu modelele obișnuite, reproducând fidel culorile, menținând saturația culorilor și reducând din zgomotul imaginilor.

Sonerii video smart


Tapo a lansat oficial la CES o nouă gamă de sonerii video smart, reprezentate în România de către modelul Tapo D230S1.

Soneriile video vin în completarea ecosistemului Tapo Smart Home, adăugând un plus de securitate și de practicalitate pentru supravegherea video a exteriorului caselor.

Tapo D230S1 se distinge prin rezoluția video foarte ridicată de până la 2560×1920, prin câmpul de vizualizare ultra-larg de 160° și funcția Night Vision. Mulțumită acumulatorului de 6700 mAh, soneria poate opera până la 180 de zile fără a necesita reîncărcare, în timp ce protecția IP64 și alarma antifurt îi permit soneriei să opere în mediul exterior, protejată de vremea rea sau de indivizii rău intenționați.

Revoluția WiFi continuă

Archer BE900: Router WiFi 7

Printre modelele expuse la stand, a fost și routerul Archer BE900, cu tehnologie Wi-Fi 7 Quad-Band BE24000. Din punctul de vedere al design-ului, Archer BE900 vine cu o carcasa metalică, ce conferă un aspect elegant și care îl ajută să se integreze perfect în orice locuință modernă. Routerul integrează și un ecran LED ce poate afișa starea vremii, ora, dar și texte sau chiar emoji-uri, capabil să redea până la 3000 de elemente grafice personalizate. 

Deco BE85: Sistem Mesh WiFi 7

Unul din modelele ce reprezintă Sistemele Mesh Wi-Fi 7 este Deco BE85, având standardul Tri-Band BE19000 și venind echipat cu două porturi WAN/LAN de 10G și un port RJ45/SFP+ de 10G, alături de două porturi WAN/LAN de 2.5G. Toate acestea înseamnă că rețelele Wi-Fi cu acoperire în toată locuința realizate de către sisteme Deco Wi-Fi 7, oferă conexiuni stabile, performante și pregătite de epoca multi-gigabit a conexiunilor de acasă.

WiFi 7 în curând în România

TP-Link România va lansa în premieră primele sale dispozitive compatibile WiFi 7, standardul de conectivitate care duce experiența online la nivelul următor. Din seria echipamentelor business, menționăm primele Access Point-uri TP-Link Omada WiFi 7 care vor ajunge în România, modelele EAP783 și EAP770.

Întreg portofoliul de echipamentele lansate de TP-Link. la ediția de anul acesta de CES, îl puteți descoperi aici.

Articole asemănătoare