CES 2024: HP duce personalizarea la următorul nivel cu noi sisteme hibride și de gaming

10 Ianuarie 2024 Timp de citire: 7 minute

În cadrul CES 2024, HP Inc. a lansat 25 de produse noi și actualizate, concepute pentru a inaugura o nouă eră a calculatoarelor personalizate, a jocurilor și a creației.

Ofertele inovatoare, perifericele și portofoliile de jocuri HP oferă soluții mai personalizate decât oricând și profită de îmbunătățiri care schimbă jocul, cum ar fi inteligența artificială, pentru a schimba modul în care tehnologia ne duce mai departe.

Printre inovațiile HP anunțate la CES 2024 se află:

Laptopurile HP Spectre x360 14” / 16” 2in1


Experimentați cele mai adaptive PC-uri din lume cu tehnologie AI încorporată și afișaje captivante.

Primele dispozitive de consum care dispun de audio tuning Poly și cel mai mare touchpad din lume pentru un PC de 16” bazat pe Windows.

Când vine vorba de a face mult mai mult, mult mai rapid decât înainte, nimic nu se apropie de aceste laptopuri inovatoare care combină funcția unui laptop și a unei tablete cu tehnologie AI încorporată.

Poly Voyager Free 20 Wireless Earbuds


Experimentați simplitatea căștilor care vă alimentează ziua. Vă bucurați de apeluri clare, sunet captivant și confort pe tot parcursul zilei.

Aceste căști elegante oferă un sunet puternic și sunt echipate cu anularea zgomotului hibrid (ANC) pentru a filtra zgomotul ambiental, astfel încât să nu ratați niciun ritm.

Căștile Poly Voyager Free 20 sunt compatibile cu cele mai importante platformele de colaborare.

HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard


Experimentați o combinație perfectă de confort și personalizare cu cea mai versatilă tastatură wireless split ergonomică din lume.

Această tastatură conține 50% materiale reciclate post-consum, iar ambalajul său extern este din surse durabile.

Monitoarele HP Series 5


HP își reinventează gama de display-uri pentru consumatori cu primele sale monitoare HP Series 5.

Aceste monitoare disponibile în 24” , 27” și 32” , oferă un raport de contrast de 1500:1 si rate de reîmprospătare de 100 Hz.

Design-ul unificator al monitorului, cu rame ultra-subțiri și gestionarea cablurilor integrate permit cu ușurință conexiunile mai multor monitoare pentru un aspect și o senzație perfectă.

Trăiește o nouă experiență de joc cu HP OMEN și HyperX

OMEN Transcend 32 UHD OLED Gaming Monitor

HP oferă acum cel mai avansat monitor de gaming din lume, oferind imagini uluitoare, sunet susținut de HyperX și conectivitate perfectă.

Cu OMEN Gear Switch vă puteți comuta în mod independent dispozitivele fără să fie nevoie să deconectați.

OMEN Transcend 14 Gaming Laptop

Cel mai personalizat laptop de jocuri HP de până acum, oferă portabilitate de neegalat jucătorilor, cu performanțe excepționale, soluții AI locale și bazate pe cloud & imagini uimitoare. Cu acest produs, achiziționezi opțiunea inclusă pentru primul laptop de gaming din lume cu conectivitate ULL de 2.4 GHz cu căștile wireless HyperX Cloud III.

HyperX Alloy Rise Keyboard

Prima tastatură interschimbabilă de la HyperX, cu imagini îmbunătățite și construită pentru și o mai mare personalizare. Are plăci superioare magnetice, pachete de insigne, o nouă colecție tematică 3D Mythic, asigurând durabilitate și flexibilitate.

Întreg portofoliul de echipamentele lansate de HP Inc. la ediția de anul acesta de CES îl puteți descoperi aici.

Articole asemănătoare