Solutii pentru casa si confort personal Solutii de promovare si afisare continut Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii Solutii de management al documentelor Infrastructura pentru comunicatii si securitate Solutii de educare
si inovare

Soluții pentru casă și confort personal

Soluțiile care transformă casa într-o locuință inteligentă devin din ce în ce mai căutate. Casa inteligentă dobândește o identitate și o prezență online, accesibilă întregii familii. Membrii săi pot folosi de oriunde resursele digitale ale locuinței, ceea ce completează stilul de viață actual în care munca este intercalată cu activități digitale personale.

Network One Distribution, prin partenerii sai, vă ofera un portofoliu complet de produse și soluții care transforma felul în care interacționați cu spațiul și timpul de acasă. Administrarea și securitatea locuinței, activitățile de relaxare, munca de acasă se digitalizează și devin din ce în ce mai interactive, pentru a vă oferi control și modalități noi de petrecere a timpului liber.

Începând cu device-urile folosite la navigarea online, socializare, jocuri sau echipamentele de uz casnic programabile și până la sistemele de supraveghere live a locuinței, soluțiile pentru locuința inteligentă aduc viitorul mult mai aproape.

Partenerii Network One Distribution vă oferă gama completă de produse pentru locuința inteligentă, precum și consultanță pentru achiziție, instalare și implementare.

 

ALEGE PARTENERUL NOD SPECIALIZAT

© 2021 NOD Academy