Solutii pentru casa si confort personal Solutii de promovare si afisare continut Platforme de colaborare si eficientizare in organizatii Solutii de management al documentelor Infrastructura pentru comunicatii si securitate Solutii de educare
si inovare

Soluții de management al documentelor

Soluțiile de administrare a documentelor sunt esențiale pentru fiecare business, însă alegerea corectă a acestora poate face diferența intre o investiție consumatoare de resurse și o decizie care poate eficientiza alocarea resurselor în companie.

Partenerii NOD sunt specializați în a vă oferi soluții de administrare a documentelor care răspund nevoilor organizației dumneavoastră, indiferent de dimensiuni, de numărul angajaților sau de complexitatea fluxurilor de documente.

Soluțiile complete oferite de partenerii NOD vor optimiza parcul de imprimante și multifuncționale, reducând costurile imprimării și crescând eficiența utilizării echipamentelor din soluție.

La rândul lor, soluțiile de autentificare și mobilitate oferite de partenerii NOD protejează informațiile și asigură acces sigur și rapid la serviciile de imprimare astfel încât utilizatorii să fie productivi oriunde s-ar afla.

 

ALEGE PARTENERUL NOD SPECIALIZAT

© 2021 NOD Academy