Solutii de promovare si afisare continut, Stiri

Perfecțiunea videoconferințelor

05 June 2020

Atunci când doi lideri ai industriei își dau mâna, ceva extraordinar se întâmplă. Parteneriatul dintre Samsung și Cisco transformă spațiul de lucru și experiența videoconferințelor prin soluții pentru o colaborare mai inteligentă. Webex on Flip îmbină tehnologia inovativă interactivă digitală de la Samsung și soluția avansată de la Cisco pentru a realiza întâlniri mai accesibile pentru o colaborare creativă sporită.

Samsung Flip poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații în afaceri, oferind șabloane versatile încorporate. Poți utiliza Flip drept calendar, planificator, notițe sau listă de verificare. Samsung Flip se potrivește perfect oricărei nevoi de afaceri, permițând utilizatorilor să folosească ecranul în diverse moduri personalizate.

Distribuit unei audiențe largi

Utilizatorii pot proiecta conținut de pe Samsung Flip pe un alt ecran digital mare, în timp real, folosind rețeaua wi-fi sau o conexiune HDMI. Chiar conectată la un dispozitiv personal, afișarea Flip poate fi partajată. Această caracteristică este ideală pentru întâlnirile cu numeroși membrii, oferind informații unui public numeros.

Soluție perfectă pentru conferințe video

Cisco Webex Room Kit Mini oferă funcții video și audio importante oferind experiențe inteligente de colaborare. Funcțiile bazate pe AI oferă un mod mai comod de comunicare prin poziționarea automată a fețelor participanților la întâlniri în centrul ecranului, în timp ce suprimarea zgomotului de fundal asigură o experiență unică de conferință video.

Colaborare multi-way

Webex on Flip permite realizarea simultană a 2 întâlniri în timp real, permițând participanților din diferite locații să partajeze același ecran și să facă modificări. Participanții pot utiliza instrumentul de adnotare, șterge sau adauga conținut, în același timp, realizând astfel întâlniri mai eficiente.

Prezentări wireless

Webex on Flip permite utilizatorilor să folosească propriul laptop sau mobil cu o conexiune wireless pentru a partaja cu ușurință conținut. Acest lucru asigură o funcționare intuitivă și convenabilă, fără a fi nevoie de un alt hardware.

Parcurgere ușoară a conținutului & protecție

Samsung Flip are până la 20 de pagini spațiu de scriere pe fiecare rolă, permițând utilizatorilor să parcurgă perfect paginile. În plus, Flip se asigură că informațiile confidențiale ale ședinței rămân în mâinile corecte. Sistemul său consolidat de blocare permite utilizatorilor să protejeze conținutul sensibil, pentru a nu fi văzut.

Mod de vizualizare a ecranului sincronizat

Funcționalitatea Touch out permite utilizatorilor să-și sincronizeze dispozitivele personale cu Samsung Flip, permițând schimbul și controlul conținutului în timp real. Orice modificare făcută pe ecranul Flip va fi reflectată pe dispozitivul conectat și invers, pentru o colaborare eficientă.

Distribuire sumar ședință fără efort

În urma oricărei întâlniri, utilizatorii pot distribui sumarul tuturor participanților și colegilor, eliminând frustrarea asociată în mod tradițional cu notele de întâlnire scrise de mână. Conversațiile importante și conținutul sunt stocate în Flip în timp real, fiind ușor de distribuit pe canale mobile și digitale.

Conectează-te de oriunde

Samsung Flip permite utilizatorilor să-ți conecteze computerul la planșă, ceea ce înseamnă că orice întâlnire poate fi pornită fără un computer, pentru a evita întârzierile și pentru a asigura eficiența. O tastatură Bluetooth, mouse și difuzor pot fi de asemenea conectate la Flip, creând un mediu prielnic unei întâlniri de afaceri.

Opțiuni multiple de conectare

Utilizatorii capată siguranță cu opțiunile de conectivitate versatile ale Flip. Capacitațile USB, HDMI, NFC și partajarea ecranului permit o colaborare optimă și oferă vizibilitate conținutului, posibilități de notare și de partajare. Flip oferă, de asemenea, o platformă de incărcare opțională, ca un mod mai puternic, extins, de conectare.

Vizualuri precise, cu funcționare puternică

Samsung Flip afișează întregul conținut printr-o calitate clară a imaginii UHD, indiferent de încăpere, creând un mediu de întâlnire convingător. Susținuți de puternicul sistem de operare Tizen 5.0, pentru o experiență de utilizare perfectă, senzorii încorporați activează automat afișajul atunci când ecranul este controlat.

Management convenabil, optimizat

Samsung Flip oferă o serie de funcții îmbunătățite, inclusiv conexiune wireless securizată, actualizări automate de firmware, sincronizare LDAP, securitatea fișierelor și gestionare la distanță, asigurând o experiență productivă și confortabilă a ședințelor.

Design nou imbunătățit

Noul suport subțire pentru Flip 55” oferă un spațiu de lucru crescut în fața ecranului și modalități mai convenabile de poziționare și depozitare decat modelele anterioare. Structura sa de montare a balamalei îmbunătățită permite configurarea ușoară și stocarea eficientă.

În concluzie, nenumărate motive să alegeți o soluție perfectă pentru videoconferință. Și prin partenerii NOD, transformarea inteligentă a biroului dumneavoastră poate deveni realitate.

© 2021 NOD Academy