TOP TECH

20 November 2015

TOP TECH este o companie privată cu capital integral românesc, fondată în 1992. Încă de la înființare,  TOP TECH și-a câștigat o certă reputație între firmele de distribuție de echipamente și soluții IT&C, reușind deopotrivă să impulsioneze dezvoltarea pieței de profil și să-i satisfacă exigențele. Orientarea constantă spre client și calitate au reprezentat vectorul unei evoluții dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificată de produse, flexibilitatea și complexitatea soluțiilor oferite constituie o prestigioasă carte de vizită, care a menținut TOP TECH în topul firmelor din domeniu din zona Transilvaniei.

CREȘTERE ȘI SUCCESS. EFICIENȚĂ ȘI PROFITABILITATE

Aceste obiective sunt priorități de vârf pentru afacerea dumneavoastră. Iar afacerea dumneavoastră a fost prioritatea TOP TECH timp de peste 20 ani, pe parcursul cărora echipa noastră de specialiști s-a dezvoltat, oferind clienților corporate cele mai bune servicii de Business IT și consultanță în domeniu, din Transilvania .

Portofoliul nostru de peste 1500 de companii naționale și internaționale, cât și ambiția noastră de a furniza mereu soluții personalizate și vizionare au adus TOP TECH printre primele optiuni ale clienților din domeniul IT .

Pentru o logistică mai eficientă si o mai bună flexibilitate financiară, firma dispune de sedii în Deva, Sibiu, Mediaș, Timișoara, Alba Iulia și Cluj-Napoca. Personalul firmei este în totalitate cu studii superioare, școlarizat și atestat de diferiți producători din domeniul IT&C pentru a putea acorda asistență comercială, suport tehnic și service pentru orice echipament sau soluție din portofoliul de produse. Astăzi, cu cei peste 70 de specialiști pregătiți să răspundă oricăror solicitări în domeniul IT&C, TOP TECH reprezintă una dintre cele mai mari și puternice firme din domeniu care activează în zona județelor Hunedoara, Sibiu, Timiș, Alba și Cluj.

TOP TECH asigură o gama largă de servicii: suport tehnic și comercial pre- și post-vânzare, audit și consultanță pentru definirea soluțiilor optime, servicii de instalare, întreținere și reparații echipamente, instruire operatori, service cu diferite opțiuni de contract în garanție și post-garanție: carry-in (uzual) sau on-site (pe baza de contract), diverse facilități financiare. Calitatea service-ului este monitorizată, iar personalul, cu experiență de minim 5 ani în domeniu, este calificat și certificat de către furnizori, având acces la bazele de date ce oferă informații de ultimă oră pentru un suport tehnic optim.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să utilizaţi datele de contact de mai jos.

Alba-Iulia 
Str. Cloșca nr. 6, bl.4, Parter
Tel. / Fax : 0358 401154
alba@toptech.ro

Cluj-Napoca
Str. N. Titulescu nr.117 ap.2
Tel. / Fax : 0264 542705
cluj@toptech.ro

Timișoara
Intrarea Fortaretei nr. 4
Tel. / Fax : 0356 454001
timisoara@toptech.ro

Mediaș
Șoseaua Sibiului nr. 45
Tel. / Fax : 0269 843095
medias@toptech.ro

Deva 
Piața Victoriei nr. 1
Tel. / Fax :0254 234437
sales@toptech.rooffice@toptech.ro

Sibiu
Calea Dumbrăvii nr. 21
Tel. / Fax : 0269 233690
sibiu@toptech.ro

 

© 2018 NOD Academy