ELSACO SOLUTIONS

26 July 2016

Divizia de soluții IT&C a luat ființă în anul 1994 în cadrul companiei Elsaco Electronic, iar din anul 2013 operează prin intermediul Elsaco Solutions. Fabricarea stațiilor PC a demarat în anul 1996, odată cu lansarea primului calculator sub marca “Elsaco”. De-a lungul timpului Elsaco s-a numărat constant printre primii furnizori și integratori de soluții IT, atât pentru aplicațiile de tip home sau enterprise, cât și pentru aplicațiile industriale de tip SCADA/AMR, necesare în domeniul energetic și utilități.

Misiunea Elsaco Solutions este de a promova permanent cele mai noi tehnologii și serviciile inovatoare, pentru o lume mai bună, deschisă către nevoile oamenilor, în armonie cu mediul înconjurător.

Soluțiile IT&C furnizate de Elsaco Solutions includ:

Oferta Elsaco Solutions include soluții profesionale, asigurate de către producători consacrați precum Microsoft, HP, Dell, IBM, Lenovo, Intel, Samsung, Cisco, Xerox, Fujitsu, ș.a.

Soluțiile oferite de Elsaco Solutions includ consultanța și sprijinul necesar clienților în alegerea soluției informatice, în permanență adaptate la bugetul și cerințele acestora, proiectarea de bază, precum și suportul tehnic post-vânzare. De asemenea, sunt asigurate serviciile de instalare, configurare, instruire și punere în funcțiune a echipamentelor furnizate. În baza unor contracte distincte, se asigură mentenanța sistemelor informatice furnizate pentru a menține disponibilitatea acestora la un grad cât mai ridicat și a păstra constantă satisfacția clienților.

 

Coordonate de contact

Elsaco Solutions SRL                                                e-Shop Eurobuy

Adresa: Str. Cuza Vodă nr. 3, Botoșani                     T: +40 231 507 060

T: +40 231 507 060                                                        F: +40 231 532 905

F: +40 231 532 905                                                         E: shop@eurobuy.ro

E: sales@elsaco.com                                                   www.eurobuy.ro

www.elsaco.com

© 2021 NOD Academy