ELECTRO ORIZONT SRL

11 November 2015

Electro Orizont s-a înfiinţat în anul 1991 în Tîrgu-Mureş, fiind o firmă cu capital privat. În cei 24 ani de activitate, Electro Orizont s-a orientat exclusiv spre domeniul IT&C. Succesul de piaţă se datorează unei strategii de dezvoltare şi consolidare bine conturată, axată pe identificarea nevoilor prezente şi viitoare ale clienţilor, dezvoltarea de soluţii performante, complete, de încredere, adaptate particularităţilor activităţii clienţilor noştri.

Datorită unui efort de dezvoltare susţinut am evoluat an de an, devenind liderul regional pe piaţa tehnologiei de prelucrare a informaţiei.

În prezent, compania noastră este unul dintre puţinii furnizori care poate implementa soluţii IT&C complexe şi complete pentru firme mari, instituţii publice, sănătate, educaţie, firme mici şi mijlocii sau pentru acasă.

Am devenit partenerii unui mare număr de organizaţii, aria de acoperire depăşind graniţele judeţului Mureş, fiind prezenţi pe pieţele din toată Transilvania.

Portofoliul de produse: calculatoare, periferice, echipamente de birou, echipamente de tipar digital, echipamente foto-video, echipamente de rețea, precum şi consumabile, componente, software

Portofoliul de soluții: rețele structurate, centrale telefonice, sisteme de securitate, sisteme de audio/video conferință, sisteme de discuții, sistem de traducere simultană, software de gestiune-ERP, precum şi soluții pentru hoteluri şi restaurante.

O direcţie de o importanţă deosebită este activitatea de servicii, integrată în sistemul operaţional, care furnizează servicii pre şi post-vânzare pentru fiecare dintre produse şi soluțiile din portofoliu la care se adaugă consultanţă, training şi servicii financiare.

Misiunea noastră este să ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa locala IT&C şi să demonstrăm că suntem un partener de încredere.

Vă așteptăm la sediul si showroom-ul nostru din centrul orașului Tîrgu-Mures, Piața Teatrului nr. 12, județul Mureș.

Ne puteți contacta și la telefon (+40)-265-268.806 sau pe e-mail: office@eo.ro

© 2021 NOD Academy