CONNSYS SOLUTIONS SRL

19 July 2016

Connsys oferă servicii de externalizare a departamentului IT, devenind astfel unicul punct de contact pentru rezolvarea diverselor probleme precum: suportul tehnic al utilizatorilor, administrarea de infrastructură on-site și cloud, e-mail și partajare de fișiere, raportare către management și implementarea de soluții IT customizate.

Suntem o echipă tânără, pasionată de tehnologie și antreprenoriat. Ne consideram, înainte de toate, consultanți IT și credem că putem ajuta companiile să se dezvolte printr-o strategie IT corectă. Am început activitatea în 2006 și ne propunem să ajungem acea companie de referință la care te gândești când ceva nu merge bine în departamentul IT. Lucrăm la acest lucru zilnic, dezvoltând soluții, procese, căutând oameni talentați cu ajutorul cărora să putem livra servicii excepționale. Deși acest obiectiv necesită multă muncă, suntem siguri că în următorii ani îl vom atinge.

Satisfacția clienților se rezumă la un singur lucru: au nevoie de un partener care își asumă integral responsabilitatea dezvoltării lor din punct de vedere IT și care, la fiecare sfârșit de an, să îi ajute să genereze o creștere. Astfel, dintr-o cheltuială devenim o investiție. Majoritatea clienților noștri află după o scurtă perioadă de timp că pentru noi încrederea este elementul de bază al acestui parteneriat și că ne asumăm tot ce promitem, chiar și atunci când lucrurile se complică. Scopul nostru final este de a depași așteptările în fiecare colaborare.

Ne găsiti în București, Str. Constantin Bălăcescu 15, sectorul 1.

Ne puteți contacta la tel. +40 213 005 373 sau pe email office@connsys.ro

 

© 2021 NOD Academy